Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

A Color Control GX tekinthető a berendezés kommunikációs központjának. Segítségével egy pillantás alatt valós idejű információkhoz jut, miközben kézben tarthatja az ahhoz csatlakoztatott, összes terméket. A világon szinte bárhonnan a teljes rendszer felett ellenőrzést gyakorolhat, ha az ingyenesen használható Victron távkezelési portálon (VRM) keresztül belép a Color Control GX eszközbe.

Intuitív rendszeráttekintés – minden, amit tudnia érdemes

Csak egy érintés, és a Color Control GX azonnali áttekintést ad a rendszerről: az akkumulátorok töltöttségi állapotáról; a napelemekről (fotovoltaikus panelekről) begyűjtött energiáról; a táphálózatról/generátorról kapott energiáról.

A Victron távkezelés teljes eszköztárával

A Victron távkezelés (VRM) teljes mértékű hozzáférést biztosít a CCGX-hez vagy a Venus GX-hez csatlakozó vezérlőelemek széles köréhez és az összes rendszerelem beállításaihoz. A rendszer lehetővé teszi a felhasználói és telepítői távoli bejelentkezést – bárhonnan és bármikor. A hatékony alkalmazás támogatja az egyszerűen megvalósítható diagnosztikai ellenőrzéseket és az archivált információk elemzését.

Generátor automatikus indítása/leállítása

A Color Control GX a generátor automatikus indítására is beprogramozható – az indítást kiválthatja az alacsony feszültség, a kiemelkedő igény vagy az akkumulátorok töltöttségi állapota. Ráadásul a megoldás úgy is személyre szabható, hogy a 'csendes' időszakok végén késleltesse az indítást, hogy elkerülhetők a véletlen terhelések az éjszaka közepén.

Távoli konzol – minden bárhonnan vezérelhető...

A távoli konzol funkció is elérhető. Az egész éppen olyan, mintha a CCGX vezérlőpanel előlapja ott lenne a telefonján vagy más eszközén.

Energiatároló rendszerek – 24 órás monitorozás

A Color Control GX kezeli az energiatároló rendszereket. A rendszer 100%-os töltöttségen tartja a kiegészítő akkumulátorokat; áramszünet esetén azokat bekapcsolja; valamint a felesleges (nap-)energiát saját fogyasztásra fordítja – vagyis pénzt takarít meg. Példák és további, részletes információk megtalálhatók itt: ESS (Energy Storage System) manual (kézikönyv az energiatároló rendszerek számára).

A csónak vagy lakóautó elektromos fogyasztóinak a távoli monitorozása

Utazást tervez? A Color Control GX távoli monitorozásával meggyőződhet róla, hogy kész az indulásra. A Color Control GX azt is lehetővé teszi, hogy más gyártók csatlakoztatott berendezéseihez kapcsolódjon.

Letöltések

Afsanah’s guest house

A teljes történet elolvasása

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése