gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

VRM – Távfelügyelet

Az Ön Victron Energy rendszereinek felügyelete, kezelése és optimalizálása távolról, valamint figyelmeztetések és riasztások beállításásával a potenciális problémák idejekorán történő felismerése. A földkerekség legmodernebb távfelügyeleti megoldásával a világ bármely pontjáról mindig tökéletesen kézben tarthatja rendszereit.

A VRM ingyenes és olyan GX-eszközökkel működik együtt, mint az internetkapcsolattal rendelkező Cerbo GX vagy kisebb rendszerekhez a GlobalLink 520

Felügyelet

Rálátás valós időben. Teljes körű felügyelet

Az akkumulátor töltési szintjének, a teljesítményfelvétel, a napelemes, generátoros vagy hálózati forrásból kinyert energia valós idejű felügyelete. Előzményadatokból létrehozott görbékkel és részletes analitikai jelentésekkel optimalizálja a kinyert és felhasznált energiát. A végzetes rendszermeghibásodások elkerülése érdekében figyelmeztetések beállításásával és riasztások utánkövetésével idejekorán ismerje fel a potenciális problémákat.

Kezelés

Telepítés bárhol. Kezelés bárhonnan

Egyszerűen ellenőrizze a parti áramellátás csatlakozását és az akkumulátorok hőmérsékletét, kapcsolja be az invertert, indítsa/állítsa le (automatikusan) a generátorokat vagy a generátor éjszaka közepén történő indításának elkerülése érdekében állítson be csendes időszakokat. Bárhol is tartózkodik, a VRM-mel bármely beállítást módosíthat, elvégezheti a riasztások utánkövetését vagy a diagnosztikai vizsgálatokat, és megoldhat kihívásokat.

Optimalizálás

Alkalmazkodás valós körülményekhez – valós időben

A hálózattól független valós körülmények állandó változása mellett a valós idejű paraméterek alapján alkotott kép és a meghozott intézkedések létfontosságúak a rendszer optimális teljesítménye és kihasználtsága érdekében. A VRM-mel egyszerűen létrehozhatók intelligens szabályok, így a rendszer valós időben tudja kezelni a valós élet problémáit. Az adatok áttekintésével a hálózattól független felhasználók az energiakinyeréssel való jobb kiegyensúlyozáshoz tudják igazítani az energiafelhasználási viselkedésüket, például akkor használnak nagyfogyasztókat, amikor a napelemes hozam elegendő.

Proaktív karbantartási szolgáltatások

Megnyugtató körülmények hálózattól független üzemben

A csatlakoztatott termékeink mögött álló know-how-nak köszönhetően a VRM a legmagasabb szintű vezérlést kínálja. Számos rendszer felügyelhető és kezelhető távolról. A helyszíni kiszállások már nem mindig szükségesek, és szükség esetén jobban előkészíthetők. A VRM használata új üzleti lehetőségeket jelent a telepítést végző szakembereknek, például proaktív szerviz- és karbantartási szerződéseket.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése