Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Meggyőződésünk, hogy a berendezések működésének részletes ismerete kulcsfontosságú tényező a hálózaton kívüli energetikai megoldások fenntartásában és üzemeltetésében. Hogy a hálózaton kívüliség semmiképpen ne jelentse az ellátás kiesését, létrehoztuk a GlobalLink 520 egységet. Ez az eszköz 4G LTE-M csatlakozást biztosít az összes VE.Directtel használható készüléknek, miközben az első öt évben nincsenek havi vagy előfizetési díjak. 

Globális 4G LTE-M csatlakoztathatóság

Az LTE-M az LTE Cat-M1 avagy az M1 kategóriába tartozó Long Term Evolution (4G) rövidítése. Ennek a mobilhálózati technológiának a rendeltetése, hogy a „dolgok internetjén” működő készüléket csatlakoztassa meglévő 4G-s tornyokhoz kisenergiájú megoldással. Az LTE-M nem támogatja az adatátadásokat és barangoló (roaming) szolgáltatásokat, vagyis ez a készülék olyan mozgó járműveken is használható, mint a lakókocsik. Ellenőrizze a kézikönyvünket GlobalLink 520 oldalon, hogy az LTE-M hivatalosan is elérhető-e az Ön földrajzi területén. A lefedettség minden héten egyre nagyobb, miután a helyi szolgáltatók egyre-másra vezetik be ezt a támogatást. A vásárlással 5 év csatlakozási lehetőséget kap, és nem kell aggódnia azon, hogy még külön adatcsomagot vagy SIM-kártyát kell vennie.

Egyszerű rendszermonitorozás és ellenőrzés

A GlobalLink 520 része két VE.Direct port, ami akár két VE.Direct eszközhöz – például BMV akkumulátorfigyelőhöz és/vagy MPPT napelemes töltésvezérlőhöz – való csatlakozást tesz lehetővé közvetlenül a VRM-hez. A két digitális bemenettel, amelyek impulzusszámlálóként és távszabályozható reléként is működnek, tökéletes megoldást jelent a berendezések monitorozásához és vezérléséhez.

Beépített antenna

A GlobalLink 520 része egy beépített antenna, amely kialakítása szerint a világon bárhol működtethető. Ha pedig jobb vételre van szüksége, esetleg a modult például haszongépjárműbe kívánja telepíteni, külső antenna felszerelésére is van lehetőség.

Victron Remote Management

Az online Victron távkezelési (VRM) portál bárhonnan és bármikor hozzáférést biztosít. A VRM segítségével ellenőrizhető a csatlakoztatott termékek állapota, megtekinthetők a részletes múltbeli energetikai grafikonok, részletes analitikai jelentések hozhatók létre, ráadásul – ha valami rosszul alakulna – automatikus riasztások is konfigurálhatók.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth Smart dongle segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése