gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Meggyőződésünk, hogy a berendezések működésének részletes ismerete kulcsfontosságú tényező a hálózaton kívüli energetikai megoldások fenntartásában és üzemeltetésében. Hogy a hálózaton kívüliség semmiképpen ne jelentse az ellátás kiesését, létrehoztuk a GlobalLink 520 egységet. Ez az eszköz 4G LTE-M csatlakozást biztosít az összes VE.Directtel használható készüléknek, miközben az első öt évben nincsenek havi vagy előfizetési díjak. 

Globális 4G LTE-M csatlakoztathatóság

Az LTE-M az LTE Cat-M1 avagy az M1 kategóriába tartozó Long Term Evolution (4G) rövidítése. Ennek a mobilhálózati technológiának a rendeltetése, hogy a „dolgok internetjén” működő készüléket csatlakoztassa meglévő 4G-s tornyokhoz kisenergiájú megoldással. Az LTE-M nem támogatja az adatátadásokat és barangoló (roaming) szolgáltatásokat, vagyis ez a készülék olyan mozgó járműveken is használható, mint a lakókocsik. Ellenőrizze a kézikönyvünket GlobalLink 520 oldalon, hogy az LTE-M hivatalosan is elérhető-e az Ön földrajzi területén. A lefedettség minden héten egyre nagyobb, miután a helyi szolgáltatók egyre-másra vezetik be ezt a támogatást. A vásárlással 5 év csatlakozási lehetőséget kap, és nem kell aggódnia azon, hogy még külön adatcsomagot vagy SIM-kártyát kell vennie.

Egyszerű rendszermonitorozás és ellenőrzés

A GlobalLink 520 része két VE.Direct port, ami akár két VE.Direct eszközhöz – például BMV akkumulátorfigyelőhöz és/vagy MPPT napelemes töltésvezérlőhöz – való csatlakozást tesz lehetővé közvetlenül a VRM-hez. A két digitális bemenettel, amelyek impulzusszámlálóként és távszabályozható reléként is működnek, tökéletes megoldást jelent a berendezések monitorozásához és vezérléséhez.

Beépített antenna

A GlobalLink 520 része egy beépített antenna, amely kialakítása szerint a világon bárhol működtethető. Ha pedig jobb vételre van szüksége, esetleg a modult például haszongépjárműbe kívánja telepíteni, külső antenna felszerelésére is van lehetőség.

RuuviTag támogatása

A GlobalLink 520 immár támogatja a RuuviTag hőmérséklet-érzékelőket. Ezek az elemes táplálású érzékelők BLE-n keresztül csatlakoznak és a VictronConnect használatával egyszerűen beállíthatók. A RuuviTag érzékelőiből származó minden adat – hőmérséklet, páratartalom és légnyomás – közvetlenül elérhető lesz a VRM-ben.

Victron Remote Management

Az online Victron távkezelési (VRM) portál bárhonnan és bármikor hozzáférést biztosít. A VRM segítségével ellenőrizhető a csatlakoztatott termékek állapota, megtekinthetők a részletes múltbeli energetikai grafikonok, részletes analitikai jelentések hozhatók létre, ráadásul – ha valami rosszul alakulna – automatikus riasztások is konfigurálhatók.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése