Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Tengeri használat

Energia, amely elrepít a horizontig és azon túl.

Mehet akár egy rövid horgásztúrára, vagy tervezheti, hogy áthajózza az óceánt, megbízható energiaforrásra lesz szüksége, hogy a kalandot a legteljesebb mértékben élvezhesse. A Victronnál azonban úgy véljük, hogy a megbízhatóság nem minden. Mi ehelyett az optimális energiában hiszünk. Meglátásunk szerint egy hajó olyan intelligens áramhálózatot igényel, amely alkalmazkodik minden felmerülő kihíváshoz. Páratlan megbízhatósággal, erőfeszítés nélkül, amely megéri az árát. Ezt hívjuk mi optimális energiának.

Optimális energiát mindenkinek

A Victronnál a legmodernebb eszközök teljes tárházát megtalálhatja, amely bármilyen igénynek megfelel. Mindegyikük finomhangolható az Ön egyedi igényeire. A lehetőségek határtalanok, de íme néhány példa, amelyekből kiindulhat:

Jellemző tengeri problémák

És ahogyan megoldjuk azokat

Mivel mi is óceánjáró tengerészek vagyunk, betéve ismerjük a tengeri energiaigényeket. Az elmúlt 45 évben szorosan együttműködtünk ügyfeleinkkel a még jobb tengeri megoldások megalkotása érdekében.

01

Korlátozott parti áram,
maximális kényelem

Egy hosszú napos hajózás után lehet, hogy szeretné bekapcsolni a fűtést. Bekapcsolja a kávéfőzőt. Használja a mikrohullámú sütőt. Egy pillanat alatt a parti áram biztosítéka kiég. A

02

Rossz energia,
zökkenőmentes működés

Zsúfolt kikötőkben nagy feszültségeséseket tapasztalhat a parti áramellátásban. Némely generátornak nehezére esik megfelelő váltakozó áramot előállítani. A Victron inverter/töltők alkalmazkodóképessége legendás. Elsimítják ezeket a problémákat és a hibás energiát tökéletes energiává alakítják.

03

Több energia,
kisebb generátor

Az üzemanyag a költségvetése jelentős részét képezheti. A Victron termékei optimalizálják a generátor használatát és minimalizálják az üzemidőt. Sok esetben választhat kisebb generátort is. Ez azt jelenti, hogy pénzt takarít meg a telepítésen, karbantartáson és az üzemanyagon.

04

Nem optimális nap,
optimális kihozatal a napelemes táblából

A napelemes táblák a tengeri környezetben speciális kihívásokkal néznek szembe: a hely kevés, a kötelek árnyékot vetnek. Teljesítményük folyamatosan változik. A Victron napenergia-vezérlői ultragyorsan és teljes körben figyelik az áramcsatlakozási pontokat, hogy minden csepp energiát kinyerjenek a táblákból.

05

Nincs mindig ott,
mindig tökéletes irányítás

Legyen a fedélzeten vagy ismét otthon, Ön mindig teljes mértékben iránytani tudja a csatlakoztatott okos termékeinket. Azonnal látja, hogy milyen az energiahelyzet. Még a hibákat is elháríthatja otthonról.

Elektromos rendszereink lehetővé teszik, hogy leváljunk a hálózatról hosszabb időtartamokra, és mégis kényelmesen éljünk és dolgozzunk úszó otthonunkban.

A vízálló akkumulátor-töltők és DC/DC konverterek a versenyhorgászatot is gondtalanná teszik.

A bolygó körbehajózása közben kulcsfontosságú, hogy megújuló, megbízható energiaforrás legyen a fedélzeten.

A Stødig legénysége
Leandri nyelv
Jon Sanders
Az Arctic Lifeboat Initiative alapítói
Sügér versenyhorgászat – Világszintű horgászliga
10 alkalommal hajózta körbe a Földet, a No plastic oceans initiative alapítója
Eset megtekintése Eset megtekintése Eset megtekintése

Találja meg a helyi kereskedőjét

A Victron helyi szakembereinek jól bevált globális hálózata el van kötelezve, hogy megtalálja az optimális megoldást az Ön kihívására.

Szolgáltatásainkra világszerte számíthat

A Victron számára alapvetően fontos, hogy ügyfeleinket gyorsan és szakszerűen kiszolgáljuk és támogassuk. Ezért a Victron szakembereinek globális hálózata a legmagasabb szintű technikai tudást gyűjtötte össze és el van kötelezve arra, hogy a javításokat a lehető leggyorsabban elvégezzék.

Így tehát indulhat vagy folytathatja az útját, bárhová is tart.