Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Hajózási

Energia, amely eljuttatja Önt a horizontra, és azon túl.

Mehet akár egy rövid horgásztúrára, vagy tervezheti, hogy áthajózza az óceánt, megbízható energiaforrásra lesz szüksége, hogy a kalandot a legteljesebb mértékben élvezhesse. De mi a Victronnál úgy hisszük, hogy a megbízhatóság nem minden. Mi ehelyett az optimális energiában hiszünk. Véleményünk szerint egy hajónak egy intelligens áramhálózatra van szüksége, amely alkalmazkodik minden kihíváshoz, amellyel csak találkozik. Páratlan megbízhatósággal, erőfeszítés nélkül, árát megérve. Ezt hívjuk mi optimális energiának.

Optimális energia mindenkinek.

A Victronnál a legmodernebb eszközök teljes tárházát megtalálhatja, amely bármilyen igénynek megfelel. Mindegyikük finomhangolható az Ön speciális igényeire. A lehetőségek határtalanok, de itt van néhány példa, amiből kiindulhat:

Tipikus tengeri problémák

És hogyan oldjuk meg őket

Mivel mi is óceánjáró tengerészek vagyunk, betéve ismerjük a tengeri energiaigényeket. Over the past 45 years we have been closely working with our clients to create even better Marine solutions.

01

Korlátozott parti áram,
maximális kényelem

Egy hosszú napos hajózás után lehet, hogy be szeretné kapcsolni a fűtést. Bekapcsolja a kávéfőzőt. Használja a mikrohullámú sütőt. Egy pillanat alatt a parti áram biztosítéka kiég. A PowerAssist megelőzi a túltöltést, pufferként használva az akkumulátort csúcsidőszakban. És ezt észre sem veszi.

02

Rossz energia,
akadálymentes működés

Zsúfolt kikötőkben nagy feszültségeséseket tapasztalhat. Némely generátornak nehezére esik megfelelő váltakozó áramot előállítani. A Victron inverter/töltők alkalmazkodóképessége legendás. Kiküszöbölik ezeket a problémákat, a rossz energiát tökéletes energiává alakítva.

03

Több energia,
kisebb generátor.

Az üzemanyag költségei jelentős részét képezheti. A Victron termékei optimalizálják a generátor-használatot és minimalizálják a futási időt. Gyakran választhat kisebb generátort. Ez azt jelenti, hogy pénzt takarít meg a telepítésen, karbantartáson és az üzemanyagon.

04

Részben megfelelő nap,
optimális napenergia felvétel

A napenergia-panelek a tengeri környezetben speciális kihívásoknak vannak kitéve: A hely kevés, a kötelek árnyékot vetnek. Teljesítményük folyamatosan változik. A Victron napenergia-vezérlői ultragyorsan és teljes körben figyelik az áramcsatlakozási pontokat, hogy minden csepp energiát kinyerjenek a panelekből.

05

Nincs mindig ott,
mindig tökéletes irányítás

Mindegy, hogy a fedélzeten vagy otthon van, Ön mindig teljes mértékben iránytani tudja a csatlakoztatott okos termékeinket. Egyből látja, hogy milyen az energiahelyzet. Még a hibákat is elháríthatja otthonról.

Elektromos rendszereink lehetővé tehetik, hogy leváljunk a hálózatról hosszabb időtartamokra, mégis kényelmesen éljünk és dolgozzunk lebegő otthonunkban.

A vízálló akkumulátor-töltők és az egyenáram/váltakozó áram konverterek a versenyhorgászatot aggodalomtól mentessé teszik.

A bolygó körbehajózása közben kulcsfontosságú, hogy megújuló, megbízható energiaforrás legyen a fedélzeten.

Stødig legénysége
Leandri Language
Jon Sanders
Az Arctic Lifeboat Initiative alapítói
Sügér versenyhorgászat - Világszintű horgászliga
10 alkalommal hajózta körbe a Földet, a No plastic oceans initiative alapítója
Eset megtekintése Eset megtekintése Eset megtekintése

Úgy tűnik, az Ön böngészője nem támogatja a legfrissebb technológiai megoldásokat, így ennek a résznek a megfelelő megtekintését; kérjük, mérlegelje korszerűbb böngésző használatának a lehetőségét.

Mélyüljön el a tengeri energia világában

Találja meg a helyi kereskedőjét

A Victron szakembereinek jól bevált globális hálózata el van kötelezve, hogy megtalálja az optimális megoldást az Ön kihívására.

Szolgáltatásainkra világszerte számíthat

A Victronnál alapvető, hogy ügyfeleinket gyorsan és szakszerűen kiszolgáljuk és támogatjuk. Ezért a Victron szakembereinek globális hálózata a legmagasabb szintű technikai tudást gyűjtötte össze és el van kötelezve arra, hogy a javításokat a lehető leggyorsabban elvégezzék.

Hogy el tudja kezdeni vagy folytatni útját, bárhová is tart.