Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Vissza az eredményekhez

Betöltés...

Kit keressek?

Különböző típusú kereskedőink

A körültekintően kiválasztott kereskedők hálózatával a Victron Energy világszerte szolgáltat. Igyekszünk biztosítani a legjobb tanácsadást és szolgáltatásokat. Minden kereskedőnk képes a pontos igényeket hatékony megoldásokká alakítani. Az aktuális és jövőbeli szolgáltatási igényektől függ, hogy kit érdemes keresni.

Guy explaining Victron gear to someone else

A megfelelő megoldás felől érdeklődjön kereskedőinktől.

A piacon a Victron Energy kínálja az egyik legbőségesebb termékválasztékot. Világszerte több mint 750 szakkereskedéssel dolgozunk. Ők minden kihívásra a legjobb energetikai megoldást biztosítják.

A Victron Energy kereskedői örömmel segítenek, és elkötelezettek, hogy akkor is jó tanáccsal szolgáljanak, ha Ön valamiről másképpen gondolkodik. Mindent megtesznek az Ön elégedettségéért és évekre előre tekintve a hasznos beruházásokért.

Ne habozzon tanácsot vagy gyors egyeztetést kérni helyi szakértőinktől, vagy tájékozódjon az elérhető internetes áruházakból*.

Miért a Victron Energy?

A Victron Energy rendelkezik a modulszerűen összekapcsolt termékek széles választékával, amelyek energiát szolgáltatnak időre, mindig. A Victron berendezései teljesítményüket és várható élettartamukat tekintve egyaránt teljesítik a műszaki előírásokat (rendeltetésszerű használat esetén). Az 5 éves garanciánk, valamint a tisztességes és gyors javítási elveink azt jelentik, hogy a befektetései védve vannak és a legtöbb esetben nem hagyják cserben.

Kimagaslóan képzett forgalmazóink, telepítési szakértőink és szolgáltató partnereink világméretű hálózata mindig kéznél van. Készletinformációk, telepítési ajánlások, vevőszolgálat és műszaki támogatás. A Victron Energy csapatával, partnereivel és közösségével mindig biztos lehet benne, hogy a szakértelem energiája az Ön oldalán áll.

Thanks to our customer feedback loop, data and knowledge sharing, we innovate 24/7. We are powered by know-how, it keeps us going and our users going - ensuring investment returns for years to come.

Energiaforrása a know-how