Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Vissza az eredményekhez

Betöltés...

Kit keressek?

Különböző típusú kereskedőink

A körültekintően kiválasztott kereskedők hálózatával a Victron Energy világszerte szolgáltat. Igyekszünk biztosítani a legjobb tanácsadást és szolgáltatásokat. Minden kereskedőnk képes a pontos igényeket hatékony megoldásokká alakítani. Az aktuális és jövőbeli szolgáltatási igényektől függ, hogy kit érdemes keresni.

Guy explaining Victron gear to someone else

A megfelelő megoldás felől érdeklődjön kereskedőinktől.

A piacon a Victron Energy kínálja az egyik legbővebb termékválasztékot. Világszerte több mint 750 szakkereskedéssel dolgozunk. Ők minden kihívásra a legjobb energetikai megoldást biztosítják.

A Victron Energy kereskedői örömmel segítenek, és elkötelezettek, hogy akkor is jó tanáccsal szolgáljanak, ha Ön valamiről másképpen gondolkodik. Mindent megtesznek az Ön elégedettségéért és évekre előre tekintve a hasznos beruházásokért.

Ne habozzon tanácsot vagy gyors egyeztetést kérni helyi szakértőinktől, vagy tájékozódjon az elérhető internetes áruházakból*.

Hol kapható?

Érdemes olyan Victron Energy kereskedőt választania, aki a leginkább illeszkedik az aktuális és jövőbeli szolgáltatási és támogatási igényeihez, ráadásul az adott alkalmazástípusban (pl. tengeri alkalmazások/járművek) szakértőnek számít.

Milyen szolgáltatásokat várhatok?

Kiskereskedelmi üzlet/Online áruház

Amennyiben a termékekkel vagy műszaki adatokkal kapcsolatban bármilyen kérdése van, a vásárláshoz tanácsra van szüksége, esetleg elsővonalbeli használó támogatását igényli, keresse fel kereskedőinket, akik a kiskereskedelmi üzletekben és online áruházakban* kínálják szolgáltatásaikat.

Telepítő

Ha szeretné saját rendszerét beszereltetni, vagy a termékekkel kapcsolatos tanácsoknál és az alapvető rendszerkialakításoknál többre van szüksége – legyen az helyi telepítés, karbantartás vagy támogatás, esetleg fejlettebb rendszerre (konfigurációra) van igény –, keresse a telepítési szolgáltatásokat nyújtó kereskedőinket.

Beszerzés és tanácsadás Kiskereskedő/
Webshop
Telepítő
Product and purchase
advice
Közvetlen értékesítés
Alapvető rendszerkialakítás
Speciális rendszerkialakítás
or configurations
On-site installation and maintenance
* A kereskedők tulajdonában lévő online áruházakból való rendeléskor, vagy az olyan piactereken való vásárláskor, mint az Amazon, az Ebay vagy hivatalos Victron Energy márkakereskedő hasonló oldala, bátran vegye fel velük a kapcsolatot egy gyors kérdésre vagy tanácsra. Egyúttal ne feledje: a Victron Energy közvetlen forgalmazást nem végez: minden esetben egy képzett kereskedő támogatja a folyamatot.

Milyen támogatást várhatok?

Ha most vagy a jövőben várhatóan többre van szüksége elsővonalbeli felhasználói támogatásnál vagy terepi támogatásnál, keresse a telepítési szolgálatásokat nyújtó kereskedőinket.

Kétség esetén kérjük, ellenőrizze a következőt: support page vagy egyeztessen azzal a kereskedővel, akitől a terméket vásárolta, hiszen kereskedőink képzettek az elsővonalbeli támogatás terén, és képesek segíteni a felmerülő problémában.

Nem tudja, hol vásárolta a terméket? Egy létrehozott service request segít kapcsolatban lépni az eredeti kereskedővel, ami a termék sorozatszáma alapján történik; mi pedig összehozzuk Önöket.

Támogatás Kiskereskedő/
Webshop
Telepítő
First line user support
Speciális ügyféltámogatás
On-site support
Szavatossági/javítási igények

A támogatás érdekében minden esetben forduljon a kereskedőhöz, akitől a terméket vásárolta.

Kihez lehet fordulni szavatossági vagy javítási ügyekben?

Szavatossági vagy javítási ügyekben, kérjük, egyeztessen kereskedőjével. Nem tudja, hol vásárolta a terméket? Hozzon létre egyservice request (szervizigényt), hogy kapcsolatban léphessen az eredeti kereskedővel, ami a termék sorozatszáma alapján történik; mi pedig összehozzuk Önöket.

Want to become a Victron Professional?

Az új forgalmazók, kereskedők, eredeti berendezésgyártók és telepítési szolgáltatásokat nyújtók egyeztethetnek a helyi Victron értékesítési csapattalaz adott régióban, hogy megtudják, milyen lehetőségek illeszkednek a leginkább a szükségleteikhez.

Man working on Victron equipment

Why Victron Energy?

Victron Energy has a wide range of modular connected products that deliver energy on time, every time. Victron equipment lives up to their specifications, both in terms of performance and expected life cycle (when used as designed). Our 5 year warranty and fair and fast repair policies mean your investments are protected and under most circumstances, won’t let you down.

Our global network of highly trained distributors, installers and service partners are always on hand to help. From stock advice, installation recommendations, after-care and technical support. With the Victron Energy team, their partners and community you can always be sure the power of know how is by your side.

Thanks to our customer feedback loop, data and knowledge sharing, we innovate 24/7. We are powered by know-how, it keeps us going and our users going - ensuring investment returns for years to come.

Powered by know how

Victron Energy
Energy. Anytime. Anywhere.