Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Professzionális járművek

Technológiai ismeretek alapján.

Injured person put into an ambulance

Professzionális járművek

Hogyan látja el energiával a mobil vállalkozását?

A megoldás energiaforrása a know-how. Több mint 45 év tapasztalattal a hátunk mögött megtanultuk, hogy miként találjuk meg az egyensúlyt a minőség és az ár között úgy, hogy az ne menjen a teljesítmény rovására. Ügyfeleink értékelik az energiaellátási megoldásaink által kínált biztonságot és megbízhatóságot. Tudják, hogy nem az olcsóbb utat választjuk, tudják, hogy a családi vállalkozásunk olyan alapokra épül, amelyre mindig támaszkodhatnak.
Icon of a car
Bevált masszív autóipari technológia
Icon showing Victron products
Teljes választék minden kihívásra
5 years warranty
5 év szavatosság a hardverre
Icon of a lightbulb
45 évnyi szakértelem
Icon of a globe
Támogatás világszerte
Tools in the back of a service van

A megfelelő eszközök.

A megfelelő beruházás.

A feladathoz való megfelelő eszközök megérdemlik a helyes energiát a fedélzeten. Olyant, ami pontosan azt nyújtja, amire és amikor szüksége van. Olyant, ami folyamatosan teljesíti a műszaki előírásokat. 45 év problémamegoldással és innovációval a hátunk mögött tudjuk, mit jelent megfelelni a legszigorúbb normáknak. Az autóiparban szerzett mélyreható tudásunk birtokában magabiztosan nyújtunk 5 év garanciát, ami sok évig garantálja a végfelhasználó számára beruházásának megtérülését.

Teljes körű ellenőrzés bárhonnan.

Új lehetőségek mindenütt.

Customer using VictronConnect app

Whether your ‘tool' of choice is an ambulance, mobile traffic sign or TV-broadcast station, you always want to be in complete control of your power situation. Thanks to the know-how that powers our connected products, you can monitor your vehicles, optimise your systems and resolve challenges from our App from wherever you are. Our remote monitoring solutions offer new business opportunities for service professionals, such as pro-active service and maintenance contracts.

Megoldások

A Victron Energy-vel rendelkezik az elérhető tápegységek legszélesebb választékával, hogy ellássa energiával az Ön számára fontos munkákat. Modern megoldásaink megoldják a legjellemzőbb autóipari problémákat és finomhangolhatók az Ön egyedi igényeire. A lehetőségek határtalanok – íme néhány példa, amelyekből kiindulhat:

Jellemző professzionális autóipari problémák

Azok megoldása.

Szakembereink mindig szoros kapcsolatban maradnak ügyfeleinkkel. Az elmúlt 45 év során alaposan megismertük az autóipart. Ez a szoros munkakapcsolat segített a jelenleg rendelkezésre álló legjobb autóipari megoldások létrehozásában.

01

Mindig bekapcsolva.
Mindig készen.

A megbízható mobil áramellátó rendszer fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, amikor másodpercek életet menthetnek. Masszív rendszereink újra és újra páratlan megbízhatóságról tettek tanúbizonyságot. Ezt fémjelzi a mentők számára gyártott tápegységek világpiacán betöltött vezető szerep. Modul rendszerű termékeink mindegyikét azonos minőségben gyártjuk, így az Ön rendszere – akár mentőautó, akár jégkrémes jármű – a Victron Energy-vel mindig tettre kész.

02

Energiacsúcsok
Megfelelő energiával.

A professzionális gépi szerszámok rövid ideig nagy energiát igényelnek, különösen indításkor. A Victron Energy professzionális nagy teljesítményű inverterei nagyon magas csúcsteljesítményt biztosítanak, átlagosan a folyamatos névleges teljesítmény kétszeresét. A Pure Sine Wave technológia biztonságos áramellátást nyújt érzékeny elektronikus készülékek – így számítógépek – számára. Ez azt jelenti, hogy problémamentesen biztosíthat energiát bármely terheléshez, bármikor, bárhol.

03

Intelligens generátorok.
Intelligensebb töltés.

A kereskedelmi flottáknál az Euro 5/6 motorok jelentik az új szabványt. Ezekben intelligens (változó feszültségű) generátorok vannak, amelyek a jármű üzemi feltételeinek függvényében szabályozzák a leadott feszültséget és áramot. Ezáltal másodlagos akkumulátor használható szintre töltésére nem alkalmasak. A DC-DC töltők és intelligens BMS-ek széles választéka gondoskodik róla, hogy mind a savas-ólom, mind a lítium akkumulátorok megfelelően tölthetők legyenek az intelligens generátorok vagy akkumulátorok károsodása nélkül. A Victron Energy tulajdonképpen bármely generátort bármely üzemi akkumulátorral biztonságosan össze tud kapcsolni.

04

Akkumulátorok.
Éljenek az akkumulátorok.

Az akkumulátorok fejlesztésének 45 éve során szerzett tapasztalatainknak köszönhetően termékeink jelentős védelmet, maximális törődést kínálnak. Minden fajta akkumulátorhoz a legjobb adaptív töltési algoritmust nyújtják, aminek hosszú élettartam az eredménye. A Victron Energy professzionális minőségű, alaposan tesztelt akkumulátorokat kínál, magas teljesítményjellemzők mellett. Adatlapjaink teljes képet adnak a teljesítményről és a várható méretezési élettartamtól, így menet közben nem jelentkeznek meglepetésszerű beruházások.

05

Kedvezőtlen nap,
optimális napenergia-kihozatal.

A járművekre szerelt napelemes táblák specifikus kihívásokkal néznek szembe: a hely sokszor korlátozott és út közben az árnyékok gyorsan változnak. Ezért a napenergiás teljesítményük folyamatosan változik. A Victron Energy napenergia-vezérlői ultragyorsan és teljes körben figyelik az áramcsatlakozási pontokat, hogy minden csepp energiát kinyerjenek a táblákból. A napenergia üzemkészen tartja az akkumulátorokat és csökkenti a jármű motorja által termelt villamos energia iránti igényt.

06

More energy,
smaller generator.

Az üzemanyag a költségvetése jelentős részét képezheti. A Victron Energy termékei optimalizálják a generátor használatát és minimalizálják annak üzemidejét. Sok esetben választhat kisebb generátort is. Ez azt jelenti, hogy pénzt takarít meg a telepítésen, karbantartáson és az üzemanyagon.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Bármely generátor biztonságos összekapcsolása intelligens lítium akkumulátorokkal

Kompakt akkumulátorkezelő rendszer és integrált áramhatároló egyben

Bármely generátor biztonságos összekapcsolása bármely üzemi akkumulátorral

Professzionális DC-DC adaptív 3 szakaszos töltő

Specs