Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

A Smart BMS CL 12-100 egy akkumulátorkezelő rendszer a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátorokhoz. Kifejezetten 12V rendszerekre volt tervezve, egy 12V generátorral.

A BMS CL 12-100 figyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat az akkumulátoron belül (vagy az akkumulátor-bankot), és kikapcsolja a generátort, a töltési forrásokat vagy az egyenáramú terheléseket amennyiben alacsony akkumulátor-feszültség, vagy magas akkumulátor-feszültség vagy túlmelegedés történik.

Egy erre a célra rendelt váltakozó áramú generátorból érkező bemeneti teljesítmény biztosítja az áramkorlátozást és az egyirányú működést a generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart Lithium akkumulátor(ok)hoz.

A BMS fel van szerelve egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval is, a BMS (és a rendszer) kikapcsolásához egy távkapcsolóval és egy riasztás előtti érintkezővel, hogy figyelmeztető jelzést adjon, mielőtt a BMS szétválasztja az elemeket a rendszerből.


Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése