gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Támogatás

Garancia és javítások

Évtizedek óta tartó, az áramellátással kapcsolatos kihívások innovatív megoldása után tudjuk, hogyan hozhatjuk létre olyan robusztus összekapcsolt termékek széles választékát, amelyek még a legzordabb éghajlati viszonyok között is teljesítenek. Az 5 éves standard garanciánkkal mindez megnyugtató üzemeltetést biztosít az elkövetkező években. És ha valami elromolna, akkor a kereskedőink világméretű hálózata által kínált gyors és tisztességes javítási szolgáltatásunk Ön mellett áll.
warranty

5 év garancia

Növelhető 10 évre

A Victron Energy alapesetben 5 év garanciát nyújt az áramellátó termékekre*. Ez a bekerülési költség további 10 %-a ellenében 10 évre bővíthető. A garanciális ügyek kezeléséhez további információkért forduljon a kereskedőjéhez vagy küldjön támogatási igényt a kereskedőjének. * kivéve akkumulátorainkra: a savas ólomakkumulátorokra 2 éves garanciát, a lítium akkumulátorokra 3 év garanciát kínálunk.

Javítások

Világméretű javítóhálózat

Our authorised dealers are responsible to provide you with instructions for a fast and efficient repair. They can rely on our large, worldwide repair network that covers even the most remote areas with a fast and fair service.