Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Képzés

Victron online képzés lehetőséget teremt egyéni ütemezésű, igény szerinti tanulásra. Mindegyik oktatóvideót vizsga egészíti ki. A vizsgák sikeres letétele után „Elvégzésről szóló Bizonyítványt” fog kapni. A tananyagok és a vizsgák ingyenesek, és regisztráció után kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő tanfolyamot, vagy pedig elvégezheti az összes rendelkezésre álló tanfolyamot. Mielőttitt regisztrálna, átnézheti a tanfolyamokat..

Live in person Victron Events (Az élő Victron események) szintén értékes forrást jelentenek a Victron termékekkel kapcsolatos képzéshez. Lehetősége lesz találkozni más résztvevő iparági szakemberekkel és a gyakorlatban ismerheti meg a berendezéseket. A Victron ezen kívül kínál olyan élő Webináriumok is kínál, ahol jellemzően a Victron értékesítési vezetői tartanak előadásokat.

Egyes Victron webináriumok felvételei mindenki számra elérhetők a Webinar Past Recordings (múltbeli webináriumok felvételei között).

A Victron minden képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges, amelyet létrehozhat itt..

Webináriumok

Szűrés nyelv alapján

Ország keresése

Események

Szűrés országra

Ország keresése

Szűrés nyelv alapján

Ország keresése