Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

A VictronConnect alkalmazás segítségével konfigurálhatja, monitorozhatja, frissítheti és diagnosztizálhatja Victron termékét. Elérhető Android, iOS, Windows és macOS X rendszerekre.

A Victron termékekhez való kapcsolódás Bluetooth, USB és WiFi/LAN/Internet szolgáltatáson keresztül történhet.

Monitorozás

Valós idejű rálátás, teljes körű szabályozás

Tekintse át bármely Victron termék valós idejű vagy múltbéli adatait Bluetooth szolgáltatáson vagy USB-n, esetleg a helyi hálózaton a GX eszközén keresztül. A VictronConnect az iOS és Android telefonokon, valamint a laptopon futó Windows és Mac rendszereken egyaránt működik, és mindehhez intuitív és átlátható felületet kínál.

Üzemeltetés

Eszközök vezérlése könnyedén

A monitorozás mellett az eszköz üzemeltetése is kézben van. Egyszerűen szabályozza a parti áram bemeneti áramerősségének a határértékét, vagy a VictronConnect alkalmazás segítségével kapcsolja be az invertert. A VE.Bus Smart dongle eszközzel együtt ez egy ideális belépési szintű felhasználói felület a teljes RV vagy Marine Victron rendszerhez.

Konfigurálás

Konfigurálás

A VictronConnect a tökéletes eszköz a berendezéseket telepítők számára a rendszer bekötés utáni gyors és hatékony konfigurálására.

Firmware frissítések

A firmware biztonságos és egyszerű frissítése

A VictronConnect eszközzel biztonságosan, gyorsan és könnyedén elvégezhető a Victron termék firmware-jeinek a frissítése. Nincs szükséges Internet-kapcsolatra; nem szükséges fájlokat kiválasztani vagy letölteni. Egyszerűen csatlakoztassa a terméket.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth Smart dongle segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése