gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A VictronConnect alkalmazás segítségével konfigurálhatja, monitorozhatja, frissítheti és diagnosztizálhatja Victron termékét. Elérhető Android, iOS, Windows és macOS X rendszerekre.

A Victron termékekhez való kapcsolódás Bluetooth, USB és WiFi/LAN/Internet szolgáltatáson keresztül történhet.

Monitorozás

Valós idejű rálátás, teljes körű szabályozás

Tekintse át bármely Victron termék valós idejű vagy múltbéli adatait Bluetooth szolgáltatáson vagy USB-n, esetleg a helyi hálózaton a GX eszközén keresztül. A VictronConnect az iOS és Android telefonokon, valamint a laptopon futó Windows és Mac rendszereken egyaránt működik, és mindehhez intuitív és átlátható felületet kínál.

Üzemeltetés

Eszközök vezérlése könnyedén

A monitorozás mellett az eszköz üzemeltetése is kézben van. Egyszerűen szabályozza a parti áram bemeneti áramerősségének a határértékét, vagy a VictronConnect alkalmazás segítségével kapcsolja be az invertert. A VE.Bus Smart dongle eszközzel együtt ez egy ideális belépési szintű felhasználói felület a teljes RV vagy Marine Victron rendszerhez.

Konfigurálás

Konfigurálás

A VictronConnect a tökéletes eszköz a berendezéseket telepítők számára a rendszer bekötés utáni gyors és hatékony konfigurálására.

Firmware frissítések

A firmware biztonságos és egyszerű frissítése

A VictronConnect eszközzel biztonságosan, gyorsan és könnyedén elvégezhető a Victron termék firmware-jeinek a frissítése. Nincs szükséges Internet-kapcsolatra; nem szükséges fájlokat kiválasztani vagy letölteni. Egyszerűen csatlakoztassa a terméket.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése