Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal
Az inverterek lehetővé teszik a 230 V /120 V váltakozó áramú háztartási berendezések tápellátását egyenáramú 12 V, 24 V vagy 48 V névleges feszültségű, szabadidős tevékenységekhez vagy gépkocsikhoz készült akkumulátorok segítségével.
Modellek: 250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA

Rendkívüli megbízhatóság – több éves élettartamra tervezve

A Phoenix inverterek tartós használatra készülnek. Jellemzőjük az összetett, teljes áthidalást biztosító vagy torodiális transzformátorstruktúra, ami érzékeny elektronikus eszközök tápellátására is alkalmas. Védettek a túlterheléssel, hőmérsékleti hatásokkal és rövidzárlatokkal szemben.

Teljes impulzusleadás – kiemelkedő csúcsteljesítmény

Egyes elektronikus eszközök – különösen a villanymotorral működők – üzemeltetéséhez a névleges áramfogyasztásnál átmenetileg nagyobb, rövid energiaimpulzusokra van szükség az indításkor. Semmi probléma – a Phoenix inverter az iparágban a legjobb csúcsértékű áramleadást biztosít.

Intelligens riasztások, leállítások és újraindítások

Indításkor a nagymértékű tápáram megjelenése téves riasztásokat és leállásokat eredményezhet. A Phoenix erre is odafigyel, a leállás csupán tartós túlterheltség esetén jelentkezik. Intelligensen – a leállásokat az újraindítások sorozata követi a „téves riasztások” megszüntetése érdekében.

Energiakonzerválás Eco üzemmódban

Az Eco üzemmódban az inverter leáll, amikor nincs tápellátásra szükség. A Phoenix néhány másodpercenként figyeli a kimeneti csatlakozókat, és ha ismét tápellátásra van szükség, automatikusan visszakapcsol.

Felhasználó által konfigurálható beállítások

A Phoenix kommunikációs portja hozzáférést biztosít az állapotjelző információkhoz, riasztásokhoz és az automatikusan konfigurálható, kisfeszültségű leállásokhoz. A leállásokat követően a rendszer intelligens újraindítások sorozatával kísérli meg a működés folytatását. A felhasználói beállítások a VictronConnecten keresztül hozzáférhetők számítógépről vagy mobileszközről, ingyenes használható alkalmazásunk segítségével.

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Find a dealer