Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcshoz való használatával – a VictronConnect alkalmazással – megjelenítheti a BMV akkumulátor-felügyelet vagy az MPPT (teljesítménymaximum-pont keresési) adatait iOS és Android eszközökön. Az információkat – akkumulátor állapotát, napelemes tábla teljesítményét, egyéb hasznos adatokat – vezeték nélkül megtekintheti. 

A hardverkulcs egy VE.Direct porton keresztül minden termékből – a BMV-70x sorozatú akkumulátor-felügyeleti eszközökből, VE.Direct porttal rendelkező Phoenix inverterekből, MPPT napelemes töltővezérlőkből – ki tudja olvasni az adatokat. 

Ide tartozik az Instant Readout – az azonnali kiolvasás: ha a VE.Direct intelligens hardverkulcs BlueSolar MPPT-hez, BMV-70x eszközhöz vagy Phoenix Inverter VE.Direct portjához, akkor a VictronConnect az Eszközlista oldalon párosított kapcsolat nélkül megjeleníti ezeknek a termékeknek a legfontosabb adatait. Az adatok között vannak a figyelmeztetések vizuális értesítései, riasztások és hibák, amelyek ránézésre lehetővé teszik a diagnosztikát.


VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése