Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A SmartSolar MPPT RS napelemes töltésvezérlők a Victron által kínált megoldások olyan rendszerekre, ahol nagy számban vannak egymáshoz kapcsolva napelemcsoportok, amelyek 48 V-os, egyenáramú akkumulátorcsoportokat töltenek. Ez a termék tökéletesen illeszkedik a nagyméretű hálózaton kívüli és hálózatos akkumulátorrendszerekhez.

5,76 kW-os és 11,52 kW-os típusban egyaránt kapható, a funkciói közé tartozik a széles sávban, egyenáramú 80 V és 450 V között mozgó, napenergiából nyert üzemi bemeneti feszültség, a független bemeneti követőjelek, a teljes körű csatlakoztathatóság, a leválasztott napelemes csatlakozók, a kijelző képernyő, az akkumulátortöltéshez teljes körben programozható paraméterek és az aktív hűtés. Az új, fémházas kialakítás és a teljesen fedett elektromos csatlakozások fokozzák a biztonságot, és a Victron termékek legújabb családjával összhangban modernebb megjelenést biztosítanak.

Modellek: 48 Volt

MPPT: Ultragyors, teljesítménymaximum-pont követés

A SmartSolar RS napelemes töltésvezérlő a 80 és 450 V közötti napelemcsoporthoz kapcsolódik, és hatékonyan tölti a 48 V-os akkumulátorcsoportot 100 A vagy 200 A mellett. A töltési beállítások teljes körben programozhatók, továbbá beállíthatók eltérő töltőanyagokkal rendelkező – például ólom-sav, lítium vagy más – akkumulátorokhoz.

Beállítás és monitorozás VictronConnect egységgel

A SmartSolar RS töltésvezérlő Bluetooth segítségével, a VictronConnect alkalmazáson keresztül távolról szabályozható és konfigurálható. Ez lehetővé teszi a készülék beállítását, kezelését, valamint az olyan információkról azonnal áttekinthető információk megismerését, mint az akkumulátor feszültsége és áramerőssége, illetve a múltbeli adatok és trendek.

További, lánckapcsolattal csatlakoztatható egységek

A SmartSolar RS töltésvezérlő VE.Can-sín csaltakozókkal van felszerelve. Ez teszi lehetővé a további SmartSolar RS & VE.Can MPPT egységekkel való kommunikációt. A további egységek egyszerű „lánckapcsolattal”, RJ45 kábelek segítségével csatlakoznak egymáshoz.
Az egymáshoz való csatlakoztatáskor minden egyes töltésvezérlő töltési állapota a rendszerrel szinkronizálódik. Továbbá az adatok – monitorozás céljából – ugyanazon a kábelen keresztül is küldhetők GX monitorozó eszközre (mint amilyen a Cerbo GX).

Távmonitorozás és -vezérlés

Ha a GX eszköz csatlakozik az Internethez, a Victron távkezelési portál (VRM) hozzáférést biztosít a SmartSolar RS napelemes töltők által biztosított összes lehetőséghez.
Ha a berendezése GX eszközhöz és az Internethez csatlakozik, a Victron távkezelési portál (VRM) bármikor, ráadásul díjmentesen hozzáférést biztosít az MPPT egység által biztosított összes lehetőséghez. 
Távoli készülékek esetében – akkor is, ha nincs a közelben internetkapcsolat – az MPPT egység monitorozható marad a  GlobalLink 520 csatlakoztatásával.

A SmartSolar kijelző

A SmartSolar RS töltésvezérlő az előlapon kijelzővel van szerelve. A kijelző leolvassa az akkumulátor feszültségét, a töltési áramerősséget és feszültségértékeket egyedileg mindkét eszközcsoportról, beleértve az azonnal láthatóvá váló és teljes értékeket mutató adatokat, valamint az egység állapotát bármely lehetséges hibakóddal együtt.

Bemeneti/kimeneti csatlakozások

A SmartSolar RS töltésvezérlő programozható relével, valamint a távoli hőmérséklet- és feszültségérzékelést szolgáló opciókkal van felszerelve. A távoli bemenettel kapcsolat létesíthető a Victron kisméretű épületfelügyeleti rendszerei és más típusú épületfelügyeleti rendszerek felé, és azokból fogadja a töltést engedélyező jeleket.  

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth Smart dongle segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése