Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Cerbo GX
Cerbo GX
Cerbo GX
Cerbo GX
Cerbo GX

Ez a vadonatúj kommunikációs központ lehetővé teszi, hogy mindig tökéletes irányítást biztosítson rendszere felett, bárhol is legyen, és maximalizálja a teljesítményét. Egyszerűen csatlakozzon Victron Remote Management (VRM) portálunkon keresztül, vagy lépjen be közvetlenül a különálló GX Touch, MFD vagy VictronConnect alkalmazásunk a beépített WiFi hozzáférési pontjának köszönhetően. A GX-termékcsalád legújabb kiadása a legjobb csatlakozási lehetőségeket egyszerre kínálja, egyúttal minden szempontból újraértelmezi az okos energetikai megoldásokat.

Tekintse meg az új videót, amely mindent ismertet, amit tudni érdemes az új Cerbo GX és a GX Touch 50 telepítéséről.

Tökéletes monitorozás és ellenőrzés

Azonnal monitorozható az akkumulátor töltöttségi állapota, az energiafogyasztás, a fotovoltaikus cella energiatermelése, a generátor és a tápellátás, ellenőrizhetők a tartályok üzemanyagszintjei, hőmérséklet-mérések végezhetők. Könnyedén szabályozhatja a parti áram bemeneti áramerősségének határértékét, az akár automatikusan is indítható generátorokat, esetleg módosíthat bármilyen beállítást a rendszer optimalizálásához. Kövesse nyomon a riasztásokat, végezze el diagnosztikai ellenőrzéseket, és oldja meg a problémákat távvezérléssel. A Cerbo GX eszközzel bármilyen energetikai kihívás könnyed élménnyé szelídül.

A rendszer teljesítményének maximalizálása

A Cerbo GX valós időben maximalizálja a rendszer alkotóelemeinek a teljesítményét, és tökéletes összhangban tartja azokat. A kétmagos processzorral és az egy további, kiegészítő CAN-busz csatlakozóval immár nagyobb rendszereket is kezelhet; szorosan figyelheti a kezelt (lítium-) akkumulátorokat, miközben a másik port akár 25 darab, egyidejűleg csatlakoztatott VE.Can napelemes töltőt képes támogatni. Az új NMEA 2000 kimeneti támogatással a GX-et bármely hajós hálózatba könnyen beépítheti. A négy tartály és négy hőmérsékleti port, valamint a 3 VE.Direct port, a 3 USB port, a 4 digitális bemenet és a 2 relé lehetővé teszi a szabályozás új szintre emelését. A rendszer teljesítményének optimalizálása soha nem volt ilyen könnyű.

Még szélesebb áttekintés

Az új (opcionális) GX Touch kijelző lehetővé teszi, hogy azonnal áttekintse a rendszerét, és egy szempillantás alatt módosítsa a beállításokat. Az extravékony, 5 vagy 7 hüvelykes (12,7 cm vagy 17,8 cm) vízálló kialakítás, a felülre szerelhetőség és az egyszerű telepítés rendkívüli rugalmasságot biztosít, amivel friss, áttekinthető irányítópult születik.

Egyszerű szerelés és konfigurálás

A Cerbo GX eszközt immár arra optimalizálták, hogy meghaladja a telepítést végző szakemberek elvárásait. Az eszközt könnyen fel lehet szerelni DIN-sínre (DIN35 adapter small nem tartalmazza), különálló érintőképernyője az irányítópult tetejére csavarozható, így nincs tovább szükség a tökéletes kivágásokra (mint a Color Control GX esetén), a csatlakozás pedig egyetlen kábelen keresztül történik, vagyis elkerülhetők az irányítópulton lévő számos kábel okozta kényelmetlenségek. Új Bluetooth funkciója gyors csatlakozást és konfigurációt tesz lehetővé VictronConnect alkalmazásunkon keresztül.

Bármely energetikai kihívásnál okosabb

A Cerbo GX számtalan célt szolgál, miközben tökéletes vezérlést tesz lehetővé a legkülönfélébb felhasználási területeken. A generátorokra is kiterjedő megoldásoknál, például a Tengeri, vagy Tartalék & Hálózaton kívüli rendszereknél automatikusan elindítja vagy leállítja a generátort, illetve késlelteti az indítást a „csendes” időtartamok végéig. Az Energiatároló rendszerek esetében a tartalékakkumulátorokat 100%-on tartja, beindítja azokat áramkimaradás alkalmával, továbbá saját felhasználásra átvezeti a többlet (nap-)energiát, amivel pénzt spórol meg. A Rekreációs és mentőjárművek esetében a létfontosságú rendszerfunkciók zökkenőmentes működését biztosítja. Hogy csak néhány példát említsünk...


Tapasztalja meg a VRM képességeit

Nézze meg a távfelügyeletet működés közben, szerezzen tapasztalatot az egész világon több ezer valós berendezéshez csatlakozó VRM-ről vagy a kezdéshez jelentkezzen be.

Downloads & Support

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
További részletek

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése