Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70

A GX Touch 50 és GX Touch 70 a Cerbo GX eszközeink kijelző tartozékai. Az öt colos és hét colos érintőképernyő biztosítja rendszerünk azonnali áttekintését és a beállításokat pillanatok alatt. A Cerbo GX eszközhöz egyetlen kábellel csatlakozó képernyők áramvonalas és vízálló kialakításúak, felülre szerelhetők és egyszerűen telepíthetők, ezáltal nagy rugalmasságot biztosítanak vadonatúj irányítópult kialakítása esetén. 

Nézze meg az új videót, amely mindent elmagyaráz a Cerbo GX és GX Touch 50 telepítéséről.

Védett

A GX Touch védőfedelek (a GX Touch 50 és 70 Flush esetében nem elérhető) nem egyszerű kiegészítők, hanem a rendszer  oltalmazói. Megóvják a GX Touch kijelzőt a vízzel, porral vagy akár az UV-fénnyel szemben, és ezzel biztosítják az eszköz hosszú élettartamát és teljesítményét.

Egyszerű felszerelés

A GX Touch úgy van optimalizálva, hogy bőven túlteljesíti a felszerelést végző szakemberek elvárásait. A képernyő egyszerűen egy irányítópult tetejére felcsavarozható, ezáltal nincs szükség tökéletes kivágásokra (mint a Color Control GX esetében). Felszerelhető egy síkban vagy egyenetlen felületen akár kiemelkedéssel, ráadásul csupán egyetlen kábellel csatlakozik, így nem kell bajlódni számos vezeték irányítópulthoz vezetésével.

Hűséges társak

A GX Touch a Cerbo GX hűséges társa. Ez a kommunikációs központ folyamatosan, bárhonnan lehetővé teszi rendszerének tökéletes irányítását és teljesítményének maximális szinten tartását. Csatlakozzon egyszerűen a Victron Remote Management (VRM) portálunkon keresztül, vagy közvetlenül a GX Touch, egy MFD vagy a VictronConnect alkalmazásunk a rendszer beépített WiFi hozzáférési pontjának köszönhetően. A GX-termékcsalád legújabb tagja a hálózatos képességek legjavát egyesíti magában, minden tekintetben új tartalmat adva az intelligens energetikai megoldásoknak.

Tapasztalja meg a VRM képességeit

Nézze meg a távfelügyeletet működés közben, szerezzen tapasztalatot az egész világon több ezer valós berendezéshez csatlakozó VRM-ről vagy a kezdéshez jelentkezzen be.

Downloads & Support

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
További részletek

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése