Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Az MPPT VE.Can SmartSolar töltő a legújabb és leggyorsabb technológia segítségével alakítja át a napelemes rendszerről érkező energiát olyan árammá, amellyel optimálisan tölthetők az akkumulátorcsoportok.

A SmartSolar töltésvezérlővel még az erősen lemerült akkumulátorok is újratölthetők. Az egység akár 0 Volt akkumulátorfeszültség mellett is képes a működésre akkor, ha a cellák nincsenek véglegesen elszulfátosodva, illetve egyébként nem sérültek.

Modellek: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Ultragyors, teljesítménymaximum-pontkövetés

Az MPPT VE.Can SmartSolar töltő 150 vagy 250 voltos kapocsfeszültséggel jellemezhető PV-elem csoporthoz csatlakozik, majd automatikusan észleli és tölti a 12, 24 vagy 48 V-os akkumulátorcsoportot – az adott típustól függően – 70 és 100 A közötti árammal.

A töltési beállítások teljes körben programozhatók, sőt eltérő kémiai folyamatokkal működő, például ólom-sav, lítiumion- vagy más akkumulátorokhoz egyaránt üzembe helyezhető.

A töltő távoli szabályozása

Az MPPT VE.Can SmartSolar töltő Bluetooth segítségével, a VictronConnect alkalmazáson keresztül távolról szabályozható és konfigurálható. Ez lehetővé teszi a készülék beállítását, kezelését, valamint az olyan információkról azonnal áttekinthető információk megismerését, mint az akkumulátor feszültsége és áramerőssége, illetve a múltbeli adatok. 

További, lánckapcsolattal csatlakoztatható egységek

A VE.Can SmartSolar töltő CAN-sín csatlakozókkal szerelt. Ez teszi lehetővé a további VE.Can SmartSolar töltőkkel való kommunikációt. A további egységek egyszerű „lánckapcsolattal” csatlakoznak egymáshoz úgy, hogy az egyes egységek között szimpla RJ45 kábelek vannak.

Az egymáshoz való csatlakoztatáskor minden egyes VE.Can SmartSolar töltő töltési állapota a rendszerrel szinkronizálódik. Továbbá az adatok egyszerű kábelen keresztül is küldhetők GX monitorozó eszközre. 

Távmonitorozás és -vezérlés

Ha a GX eszköz csatlakozik az Internethez, a Victron távkezelési portálon (VRM) a napelemes töltő(k) által biztosított energiához teljes körben hozzáfér.

Távoli készülékek esetében – akkor is, ha nincs a közelben internetkapcsolat – az MPPT egység monitorozható marad a  GlobalLink 520 csatlakoztatásával.

A SmartSolar Control vezérlőegység kijelzője

A VE.Can SmartSolar töltő a többi MPPT napelemes töltőkhöz hasonlóan VE.Direct csatlakozóval is rendelkezik. Ez a csatlakozóport mind egyetlen egység monitorozására, mind kültéri világítás szabályozására alkalmas. A távoli be-/kikapcsolás feladatát ellátó csatlakozót külső eszközről, például lítiumion-akkumulátorról is lehet kívülről vezérelni. Egy opcionális, kívülről csatlakoztatható eszközként működő LCD kijelző/vezérlőelem élő adatokat, beállítási és kezelési lehetőségeket biztosít közvetlenül az eszköz felületéről.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth Smart dongle segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése