Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

MultiPlus-II GX tulajdonképpen egy inverter/töltő beépített egységgel az eszköz hálózatba illesztéséhez. Adatátvitelre és kommunikációra alkalmas napelemes töltőkkel, akkumulátorokkal és más, a tápellátó hálózathoz csatlakozó és nem csatlakozó eszközökkel, illetve távoli áramtermelő berendezésekkel. A fokozott teljesítmény vagy akkumulátortöltési sebesség érdekében párhuzamos működésre is képes MultiPlus-II GX háromfázisú tápellátáshoz szintén konfigurálható. A továbbfejlesztett funkciókkal – ilyen például szünetmentes tápellátás, a terhelési határértékek beállítása, valamint a tápellátó hálózat korlátozott rendelkezésre állása esetén kiegészítő akkumulátorteljesítmény biztosítása – rendelkező eszköz teljes körben vezérelhető telefonról vagy más okoskészülékről. A távoli monitorozásra is van lehetőség.
Modellek: 3000VA, 5000VA

Tapasztalja meg a VRM képességeit

Nézze meg a távfelügyeletet működés közben, szerezzen tapasztalatot az egész világon több ezer valós berendezéshez csatlakozó VRM-ről vagy a kezdéshez jelentkezzen be.

Letöltések

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése