gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

MultiPlus-II GX tulajdonképpen egy inverter/töltő beépített egységgel az eszköz hálózatba illesztéséhez. Adatátvitelre és kommunikációra alkalmas napelemes töltőkkel, akkumulátorokkal és más, a tápellátó hálózathoz csatlakozó és nem csatlakozó eszközökkel, illetve távoli áramtermelő berendezésekkel. A fokozott teljesítmény vagy akkumulátortöltési sebesség érdekében párhuzamos működésre is képes MultiPlus-II GX háromfázisú tápellátáshoz szintén konfigurálható. A továbbfejlesztett funkciókkal – ilyen például szünetmentes tápellátás, a terhelési határértékek beállítása, valamint a tápellátó hálózat korlátozott rendelkezésre állása esetén kiegészítő akkumulátorteljesítmény biztosítása – rendelkező eszköz teljes körben vezérelhető telefonról vagy más okoskészülékről. A távoli monitorozásra is van lehetőség.
Modellek: 3000VA, 5000VA

Tapasztalja meg a VRM képességeit

Nézze meg a távfelügyeletet működés közben, szerezzen tapasztalatot az egész világon több ezer valós berendezéshez csatlakozó VRM-ről vagy a kezdéshez jelentkezzen be.

Letöltések

Victron Online Képzés

Online képzést biztosítunk, ha szeretne többet tudni erről a termékről. A képzés magába foglal egy videót, kiegészítő erőforrásokra mutató hivatkozásokat és az ismereteit felmérő vizsgát. A sikeres elvégzést egy tanúsítvány igazolja. Az onlike képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges.

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése