Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

MultiPlus-II GX tulajdonképpen egy inverter/töltő beépített egységgel az eszköz hálózatba illesztéséhez. Adatátvitelre és kommunikációra alkalmas napelemes töltőkkel, akkumulátorokkal és más, a tápellátó hálózathoz csatlakozó és nem csatlakozó eszközökkel, illetve távoli áramtermelő berendezésekkel. A fokozott teljesítmény vagy akkumulátortöltési sebesség érdekében párhuzamos működésre is képes MultiPlus-II GX háromfázisú tápellátáshoz szintén konfigurálható. A továbbfejlesztett funkciókkal – ilyen például szünetmentes tápellátás, a terhelési határértékek beállítása, valamint a tápellátó hálózat korlátozott rendelkezésre állása esetén kiegészítő akkumulátorteljesítmény biztosítása – rendelkező eszköz teljes körben vezérelhető telefonról vagy más okoskészülékről. A távoli monitorozásra is van lehetőség.
Modellek: 3000VA, 5000VA

Tapasztalja meg a VRM képességeit

Nézze meg a távfelügyeletet működés közben, szerezzen tapasztalatot az egész világon több ezer valós berendezéshez csatlakozó VRM-ről vagy a kezdéshez jelentkezzen be.

Downloads & Support

Victron Online Képzés

Online képzést biztosítunk, ha szeretne többet tudni erről a termékről. A képzés magába foglal egy videót, kiegészítő erőforrásokra mutató hivatkozásokat és az ismereteit felmérő vizsgát. A sikeres elvégzést egy tanúsítvány igazolja. Az onlike képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges.

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése