Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Az Ekrano GX a következő generációt képviseli a GX termékcsaládon belül. A minden eddiginél nagyobb teljesítményű GX eszköz a csatlakozások és interfészek teljes körével, valamint beépített 7 collos érintőképernyőjével biztosítja, hogy mindig tökéletesen kézben tarthassa a rendszerét és maximálisan kihasználhassa teljesítményét – bárhol is tartózkodik. Egyszerűen csatlakozzon a rendszerére a Victron Remote Management (VRM) portálunkon, vagy pedig közvetlenül a beépített érintőképernyőn, a többfunkciós kijelzőn (MFD) vagy a VictronConnect alkalmazásunkkal a rendszer beépített WiFi hozzáférési pontjának köszönhetően.
Az Ekrano GX egyben a   Color Control GX utóda.

Tökéletes felügyelet és vezérlés

Elláthatja az akkumulátor töltési szintjének, teljesítményfelvételének, a napelemes, generátoros vagy hálózati forrásból kinyert energia valós idejű felügyeletét, vagy a tartályszintek és hőmérsékletadatok ellenőrzését. A rendszer optimalizálása érdekében könnyedén szabályozhatja a parti áramellátás bemeneti áramhatárát, (automatikusan) indíthatja/leállíthatja a generátor(oka)t vagy bármely beállítást módosíthat. Nyomon követheti a riasztásokat, diagnosztikai vizsgálatokat végezhet és problémákat oldhat meg távolról. Az Ekrano GX az energiával kapcsolatos minden kihívást erőfeszítésmentes élménnyé varázsol.

Nézet kinyitása

A beépített 7 colos érintőképernyő biztosítja rendszerének azonnali áttekintését és a beállítások módosítását pillanatok alatt. A szuper áramvonalas, vízálló kivitele jelentős rugalmasságot biztosít egy áttekinthető és logikus irányítópult kialakításához. Az érintő funkció a hátoldalon levő süllyesztett gombbal letiltható (vagy engedélyezhető) az illetéktelen használat megakadályozása érdekében.

Egyszerű beszerelés és konfigurálás

Az Ekrano GX süllyesztett panelhoz vagy vakfuratba történő felszerelésre optimalizált, és minden szerelési anyag mellékelve van. A csavaros sorkapcsok mindent stabilan rögzítenek. 

Minden áramellátási kihívást intelligensen megold

Az Ekrano GX számtalan célt kiszolgál, tökéletes ellenőrzést biztosít a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. Az olyan megoldásokhoz, mint a generátorok – Hajózás, vagy Szigetüzem és tartalék – automatikusan indítja és leállítja a generátort, vagy pedig a ’csendes’ időszak végéig késlelteti az indítást. Az Energiatároló rendszereknél 100%-on tartja a tartalék akkumulátorokat, beugrik áramszüetek alkalmával és a felesleges (napenergiából termelt) teljesítményt saját fogyasztásra irányítja át, amivel pénzt takarít meg. A Szabadidős és vészhelyzeti járműveknél biztosítja a létfontosságú rendszerek zökkenőmentes működését. És ez még nem minden...

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése