Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Meggyőződésünk, hogy a berendezések működésének részletes ismerete kulcsfontosságú tényező a hálózaton kívüli energetikai megoldások fenntartásában és üzemeltetésében. Hogy a hálózaton kívüliség semmiképpen ne jelentse az ellátás kiesését, létrehoztuk a GlobalLink 520 egységet. Ez az eszköz 4G LTE-M csatlakozást biztosít az összes VE.Directtel használható készüléknek, miközben az első öt évben nincsenek havi vagy előfizetési díjak. 

Globális 4G LTE-M csatlakoztathatóság

Az LTE-M az LTE Cat-M1 avagy az M1 kategóriába tartozó Long Term Evolution (4G) rövidítése. Ennek a mobilhálózati technológiának a rendeltetése, hogy a „dolgok internetjén” működő készüléket csatlakoztassa meglévő 4G-s tornyokhoz kisenergiájú megoldással. Az LTE-M nem támogatja az adatátadásokat és barangoló (roaming) szolgáltatásokat, vagyis ez a készülék olyan mozgó járműveken is használható, mint a lakókocsik. Ellenőrizze a kézikönyvünket GlobalLink 520 oldalon, hogy az LTE-M hivatalosan is elérhető-e az Ön földrajzi területén. A lefedettség minden héten egyre nagyobb, miután a helyi szolgáltatók egyre-másra vezetik be ezt a támogatást. A vásárlással 5 év csatlakozási lehetőséget kap, és nem kell aggódnia azon, hogy még külön adatcsomagot vagy SIM-kártyát kell vennie.

Egyszerű rendszermonitorozás és ellenőrzés

A GlobalLink 520 két adatátviteli port, amelyek legfeljebb két VE.Direct eszköz – például BMV akkumulátor-felügyelő és/vagy MPPT napelemes töltésvezérlő – közvetlen csatlakozását teszik lehetővé a VRM-hez. A kompatibilis Victron intelligens termékek BLE-n keresztül csatlakoztathatók. Az impulzusszámlálóként és távszabályozható reléként is működő két digitális bemenetével az eszköz tökéletes megoldást jelent berendezései felügyeletéhez és vezérléséhez.

Beépített antenna

A GlobalLink 520 része egy beépített antenna, amely kialakítása szerint a világon bárhol működtethető. Ha pedig jobb vételre van szüksége, esetleg a modult például haszongépjárműbe kívánja telepíteni, külső antenna felszerelésére is van lehetőség.

RuuviTag támogatása

A GlobalLink 520 immár támogatja a RuuviTag hőmérséklet-érzékelőket. Ezek az elemes táplálású érzékelők BLE-n keresztül csatlakoznak és a VictronConnect használatával egyszerűen beállíthatók. A RuuviTag érzékelőiből származó minden adat – hőmérséklet, páratartalom és légnyomás – közvetlenül elérhető lesz a VRM-ben.

Victron Remote Management

Az online Victron távkezelési (VRM) portál bárhonnan és bármikor hozzáférést biztosít. A VRM segítségével ellenőrizhető a csatlakoztatott termékek állapota, megtekinthetők a részletes múltbeli energetikai grafikonok, részletes analitikai jelentések hozhatók létre, ráadásul – ha valami rosszul alakulna – automatikus riasztások is konfigurálhatók.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése