Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal
A Venus GX tekinthető a berendezés kommunikációs központjának. A Venus támogatja a rendszer összes elemével a kommunikációt, és biztosítja azok összhangban működését. A valós idejű adatok figyelemmel kísérése és a beállítások módosítása a mobiltelefon (vagy más eszköz) segítségével lehetséges az ingyenesen használható Victron távkezelési portálon (VRM) keresztül.

Intuitív rendszeráttekintés – minden, amit tudnia érdemes

Amikor 'bejelentkezik', a Venus GX azonnali áttekintést ad a rendszeréről: az akkumulátorok töltöttségi állapotáról; a napelemekről (fotovoltaikus panelekről) begyűjtött energiáról; a táphálózatról/generátorról kapott energiáról.

A Victron távkezelés teljes eszköztárával

A Victron távkezelés (VRM) teljes mértékű hozzáférést biztosít a CCGX vagy a Venus GX-hez csatlakozó vezérlőelemek széles köréhez és az összes rendszerelem beállításaihoz. A rendszer lehetővé teszi a felhasználói és telepítői távoli bejelentkezést – bárhonnan és bármikor. A hatékony alkalmazás támogatja az egyszerűen megvalósítható diagnosztikai ellenőrzéseket és az archivált információk elemzését.

Generátor automatikus indítása/leállítása

A Venus GX a generátor automatikus indítására is beprogramozható – az indítást kiválthatja az alacsony feszültség, a kiemelkedő igény vagy az akkumulátorok töltöttségi állapota. Ráadásul a megoldás úgy is személyre szabható, hogy a 'csendes' időszakok végén késleltesse az indítást, hogy elkerülhetők a véletlen terhelések az éjszaka közepén.

Távoli konzol – minden bárhonnan vezérelhető...

A távoli konzol segítségével vizuálisan tekintheti át a valós idejű adatokat és a Venus GX beállításait... és mivel távoli hozzáférésű eszközről van szó, ezt a világ bármely pontjáról megteheti.

Energiatároló rendszerek – 24 órás monitorozás

A Venus GX kezeli az energiatároló rendszereket. A rendszer 100%-os töltöttségen tartja a kiegészítő akkumulátorokat; áramszünet esetén azokat bekapcsolja; valamint a felesleges (nap-)energiát saját fogyasztásra fordítja – vagyis pénzt takarít meg.

A csónak vagy lakóautó elektromos fogyasztóinak a távoli monitorozása

Utazást tervez? A Venus GX távoli monitorozásával meggyőződhet róla, hogy kész az indulásra. A Venus GX azt is lehetővé teszi, hogy más gyártók csatlakoztatott berendezéseihez kapcsolódjon. Ráadásul a Venus GX még a tartályokat is ellenőrizheti.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése