Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70

A GX Touch 50 és GX Touch 70 a Cerbo GX eszközeink kijelző tartozékai. Az öt colos és hét colos érintőképernyő biztosítja rendszerünk azonnali áttekintését és a beállításokat pillanatok alatt. A Cerbo GX eszközhöz egyetlen kábellel csatlakozó képernyők áramvonalas és vízálló kialakításúak, felülre szerelhetők és egyszerűen telepíthetők, ezáltal nagy rugalmasságot biztosítanak vadonatúj irányítópult kialakítása esetén. 

Nézze meg az új videót, amely mindent elmagyaráz a Cerbo GX és GX Touch 50 telepítéséről.

Egyszerű felszerelés

A GX Touch úgy van optimalizálva, hogy bőven túlteljesíti a felszerelést végző szakemberek elvárásait. A képernyő egyszerűen egy irányítópult tetejére felcsavarozható, ezáltal nincs szükség a tökéletes kivágásokra (mint a ColorControl GX esetében), és egyetlen kábellel csatlakozik, így nem kell bajlódni számos vezeték irányítópulthoz vezetésével. 

Hűséges társak

A GX Touch a Cerbo GX hűséges társa – ez a vadonatúj kommunikációs központ folyamatosan, bárhonnan lehetővé teszi rendszerének tökéletes irányítását és teljesítményének maximális szinten tartását. Csatlakozzon egyszerűen a Victron Remote Management (VRM) portálunkon keresztül, vagy közvetlenül a GX Touch, egy MFD vagy a VictronConnect alkalmazásunk segítségével, kihasználva annak Bluetooth képességét. A GX-termékcsalád legújabb tagja a hálózatos képességek legjavát egyesíti magában, minden tekintetben új tartalmat adva az intelligens energetikai megoldásoknak

Letöltések

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
Bővebben

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése