Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VRM – Távfelügyelet

Az Ön Victron Energy rendszereinek felügyelete, kezelése és optimalizálása távolról, valamint figyelmeztetések és riasztások beállításásával a potenciális problémák idejekorán történő felismerése. A földkerekség legmodernebb távfelügyeleti megoldásával a világ bármely pontjáról mindig tökéletesen kézben tarthatja rendszereit.

A VRM ingyenes és olyan GX-eszközökkel működik együtt, mint az internetkapcsolattal rendelkező Cerbo GX vagy kisebb rendszerekhez a GlobalLink 520

Felügyelet

Rálátás valós időben. Teljes körű felügyelet

Az akkumulátor töltési szintjének, a teljesítményfelvétel, a napelemes, generátoros vagy hálózati forrásból kinyert energia valós idejű felügyelete. Előzményadatokból létrehozott görbékkel és részletes analitikai jelentésekkel optimalizálja a kinyert és felhasznált energiát. A végzetes rendszermeghibásodások elkerülése érdekében figyelmeztetések beállításásával és riasztások utánkövetésével idejekorán ismerje fel a potenciális problémákat.

Kezelés

Telepítés bárhol. Kezelés bárhonnan

Egyszerűen ellenőrizze a parti áramellátás csatlakozását és az akkumulátorok hőmérsékletét, kapcsolja be az invertert, indítsa/állítsa le (automatikusan) a generátorokat vagy a generátor éjszaka közepén történő indításának elkerülése érdekében állítson be csendes időszakokat. Bárhol is tartózkodik, a VRM-mel bármely beállítást módosíthat, elvégezheti a riasztások utánkövetését vagy a diagnosztikai vizsgálatokat, és megoldhat kihívásokat.

Optimalizálás

Alkalmazkodás valós körülményekhez – valós időben

A hálózattól független valós körülmények állandó változása mellett a valós idejű paraméterek alapján alkotott kép és a meghozott intézkedések létfontosságúak a rendszer optimális teljesítménye és kihasználtsága érdekében. A VRM-mel egyszerűen létrehozhatók intelligens szabályok, így a rendszer valós időben tudja kezelni a valós élet problémáit. Az adatok áttekintésével a hálózattól független felhasználók az energiakinyeréssel való jobb kiegyensúlyozáshoz tudják igazítani az energiafelhasználási viselkedésüket, például akkor használnak nagyfogyasztókat, amikor a napelemes hozam elegendő.

Proaktív karbantartási szolgáltatások

Megnyugtató körülmények hálózattól független üzemben

A csatlakoztatott termékeink mögött álló know-how-nak köszönhetően a VRM a legmagasabb szintű vezérlést kínálja. Számos rendszer felügyelhető és kezelhető távolról. A helyszíni kiszállások már nem mindig szükségesek, és szükség esetén jobban előkészíthetők. A VRM használata új üzleti lehetőségeket jelent a telepítést végző szakembereknek, például proaktív szerviz- és karbantartási szerződéseket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése