Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Multi RS Solar 48/6000 48 V és 6 kVA paraméterekkel rendelkező inverter/töltő 450 V egyenáramú, 4 kWp PV teljesítményű bemenettel.

A nagyfrekvenciás technológiának és az újszerű kialakításnak köszönhetően ennek a hatékony inverternek a tömege csupán 11 kg. Emellett az egység kiváló hatásfokkal, alacsony készenléti teljesítményigénnyel és rendkívül csendes működéssel jellemezhető.

A kijelzőn leolvashatók az akkumulátor, az inverter és a napelemes töltésvezérlő paraméterei. Ugyanezek a paraméterek a VictronConnect alkalmazás használatával okostelefonon vagy más, Bluetooth-szolgáltatással rendelkező eszközön is elérhetők.

Modellek: 6000VA

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth Smart dongle segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése