gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Multi RS Solar 48/6000 48 V és 6 kVA paraméterekkel rendelkező inverter/töltő 450 V egyenáramú, 4 kWp PV teljesítményű bemenettel.

A nagyfrekvenciás technológiának és az újszerű kialakításnak köszönhetően ennek a hatékony inverternek a tömege csupán 11 kg. Emellett az egység kiváló hatásfokkal, alacsony készenléti teljesítményigénnyel és rendkívül csendes működéssel jellemezhető.

A kijelzőn leolvashatók az akkumulátor, az inverter és a napelemes töltésvezérlő paraméterei. Ugyanezek a paraméterek a VictronConnect alkalmazás használatával okostelefonon vagy más, Bluetooth-szolgáltatással rendelkező eszközön is elérhetők.

Modellek: 6000VA

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése