gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Vissza az eredményekhez

Betöltés...

Kit keressek?

Különböző típusú kereskedőink

A körültekintően kiválasztott kereskedők hálózatával a Victron Energy világszerte szolgáltat. Igyekszünk biztosítani a legjobb tanácsadást és szolgáltatásokat. Minden kereskedőnk képes a pontos igényeket hatékony megoldásokká alakítani. Az aktuális és jövőbeli szolgáltatási igényektől függ, hogy kit érdemes keresni.

Guy explaining Victron gear to someone else

A megfelelő megoldás felől érdeklődjön kereskedőinktől.

A piacon a Victron Energy kínálja az egyik legbőségesebb termékválasztékot. Világszerte több mint 750 szakkereskedéssel dolgozunk. Ők minden kihívásra a legjobb energetikai megoldást biztosítják.

A Victron Energy kereskedői örömmel segítenek, és elkötelezettek, hogy akkor is jó tanáccsal szolgáljanak, ha Ön valamiről másképpen gondolkodik. Mindent megtesznek az Ön elégedettségéért és évekre előre tekintve a hasznos beruházásokért.

Ne habozzon tanácsot vagy gyors egyeztetést kérni helyi szakértőinktől, vagy tájékozódjon az elérhető internetes áruházakból*.

Miért a Victron Energy?

A Victron Energy rendelkezik a modulszerűen összekapcsolt termékek széles választékával, amelyek energiát szolgáltatnak időre, mindig. A Victron berendezései teljesítményüket és várható élettartamukat tekintve egyaránt teljesítik a műszaki előírásokat (rendeltetésszerű használat esetén). Az 5 éves garanciánk, valamint a tisztességes és gyors javítási elveink azt jelentik, hogy a befektetései védve vannak és a legtöbb esetben nem hagyják cserben.

Kimagaslóan képzett forgalmazóink, telepítési szakértőink és szolgáltató partnereink világméretű hálózata mindig kéznél van. Készletinformációk, telepítési ajánlások, vevőszolgálat és műszaki támogatás. A Victron Energy csapatával, partnereivel és közösségével mindig biztos lehet benne, hogy a szakértelem energiája az Ön oldalán áll.

Thanks to our customer feedback loop, data and knowledge sharing, we innovate 24/7. We are powered by know-how, it keeps us going and our users going - ensuring investment returns for years to come.

Energiaforrása a know-how