Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A VictronConnect alkalmazás segítségével konfigurálhatja, monitorozhatja, frissítheti és diagnosztizálhatja Victron termékét. Elérhető Android, iOS, Windows és macOS X rendszerekre.

A Victron termékekhez való kapcsolódás Bluetooth, USB és WiFi/LAN/Internet szolgáltatáson keresztül történhet.

Monitorozás

Valós idejű rálátás, teljes körű szabályozás

Tekintse át bármely Victron termék valós idejű vagy múltbéli adatait Bluetooth szolgáltatáson vagy USB-n, esetleg a helyi hálózaton a GX eszközén keresztül. A VictronConnect az iOS és Android telefonokon, valamint a laptopon futó Windows és Mac rendszereken egyaránt működik, és mindehhez intuitív és átlátható felületet kínál.

Üzemeltetés

Eszközök vezérlése könnyedén

A monitorozás mellett az eszköz üzemeltetése is kézben van. Egyszerűen szabályozza a parti áram bemeneti áramerősségének a határértékét, vagy a VictronConnect alkalmazás segítségével kapcsolja be az invertert. A VE.Bus Smart dongle eszközzel együtt ez egy ideális belépési szintű felhasználói felület a teljes RV vagy Marine Victron rendszerhez.

Konfigurálás

Konfigurálás

A VictronConnect a tökéletes eszköz a berendezéseket telepítők számára a rendszer bekötés utáni gyors és hatékony konfigurálására.

Firmware frissítések

A firmware biztonságos és egyszerű frissítése

A VictronConnect eszközzel biztonságosan, gyorsan és könnyedén elvégezhető a Victron termék firmware-jeinek a frissítése. Nincs szükséges Internet-kapcsolatra; nem szükséges fájlokat kiválasztani vagy letölteni. Egyszerűen csatlakoztassa a terméket.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése