Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A Smart Battery Sense a Victron MPPT napelemes töltőeszközökhöz készült, vezeték nélküli feszültség- és hőmérséklet-érzékelő.

A feszültség- és hőmérséklet-érzékelés mellett az akkumulátorok töltése javul; jobb a töltési hatékonyság és hosszabb az akkumulátorok élettartama.

Javítja az akkumulátorok töltését

Mivel a feszültség mérése az akkumulátorcsoport kábelsaruinál történik, elkerülhetők a kábelellenállás miatti feszültségveszteségből eredő hibák – ez pedig garantálja a megfelelő töltőfeszültséget.

Az ólomakkumulátorok esetében az akkumulátorra vonatkozó hőmérsékleti adatok segítségével állítható be a töltési feszültség: a hideg akkumulátoroknál nagyobb, míg a forró akkumulátoroknál kisebb töltési feszültségre van szükség. A lítiumakkumulátoroknál a hőmérsékleti adatokkal kapcsolható ki a töltés, amikor az akkumulátor túlságosan hideg: a fagypont körüli vagy alatti töltéskor a lítiumakkumulátorok cellája tartósan károsodik.

És tényleg nincsenek vezetékek

A Smart Battery Sense és az egy vagy több akkumulátor közötti kapcsolat vezeték nélküli: a VE.Smart hálózatot használja – ez egy, a Bluetooth Smart megoldáson alapuló vezeték nélküli hálózat.

Az átvitt adatokat egyidejűleg egy, kettő vagy több, ugyanahhoz a 12 V-os, 24 V-os és 48 V-os akkumulátorcsoporthoz kapcsolt napelemes töltőeszköz használhatja. Az intelligens hálózat beállítása a VictronConnect alkalmazás segítségével történik.

Tiszta, egyszerű – okos

A telepítés egyszerű, gyors és tiszta. Egyszerűen csatlakoztassa az egység két csatlakozószemét az akkumulátor csatlakozóvégeihez, majd kapcsolja a Smart Battery Sense egységet közvetlenül az akkumulátortestre szigetelőszalaggal.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése