gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Sun Inverter

A Sun Inverter szinuszos invertert és PWM napelemes töltőt kombinál egyetlen készülékházban, amelynek a telepítése minimális bekötés mellett egyszerűen elvégezhető.

Az inverter lehetővé teszi 230 VAC ellátást igénylő háztartási berendezések tápellátását 12 V-os vagy 24 V-os „szabadidős” vagy „autó-” akkumulátorok használatával.

A napelemes töltő gondoskodik róla, hogy az akkumulátorok folyamatosan töltésre kerüljenek a napelemes táblákból nyert energiával. A töltési algoritmus programozható.

Az inverter és a napelemes töltő paraméterei Bluetooth-on keresztül a VictronConnect alkalmazással kiolvashatók. Ezen kívül az inverter VE.Direct porttal rendelkezik a rendszerfelügyeletet végző GX eszköz vagy a GlobalLink 520 csatlakoztatásához.

Modellek: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése