Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Sun Inverter

A Sun Inverter szinuszos invertert és PWM napelemes töltőt kombinál egyetlen készülékházban, amelynek a telepítése minimális bekötés mellett egyszerűen elvégezhető.

Az inverter lehetővé teszi 230 VAC ellátást igénylő háztartási berendezések tápellátását 12 V-os vagy 24 V-os „szabadidős” vagy „autó-” akkumulátorok használatával.

A napelemes töltő gondoskodik róla, hogy az akkumulátorok folyamatosan töltésre kerüljenek a napelemes táblákból nyert energiával. A töltési algoritmus programozható.

Az inverter és a napelemes töltő paraméterei Bluetooth-on keresztül a VictronConnect alkalmazással kiolvashatók. Ezen kívül az inverter VE.Direct porttal rendelkezik a rendszerfelügyeletet végző GX eszköz vagy a GlobalLink 520 csatlakoztatásához.

Modellek: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése