gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Quattro-II – a MultiPlus-II-höz hasonlóan –- kombinált inverter és töltő. Ezen kívül két AC-bemenetet képes fogadni és automatikusan az aktív forrásra kapcsol. Számos szolgáltatása közé tartozik a valós szinuszhullámú inverteres üzem, az adaptív töltés, a hibrid PowerAssist technológia, valamint számos rendszerintegrációs szolgáltatás, így a háromfázisú vagy osztott fázisú üzem és a párhuzamos üzem.
Modellek: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Két váltakozóáramú bemenet és két váltakozóáramú kimenet

A Quattro-II két független váltakozóáramú forráshoz csatlakoztatható, például a parti áramellátásra és egy áramfejlesztőhöz, vagy két áramfejlesztőhöz. A Quattro-II automatikusan az aktív forrásra kapcsol. Az elsődleges kimenete szünetmentes működésű. Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a jármű parti áramellátásra csatlakozását megszüntetik vagy az áramfejlesztő leáll, a Quattro-II átveszi a csatlakoztatott fogyasztók megtáplálását. Ez olyan rövid (kevesebb, mint 20 ms) idő alatt játszódik le, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább. A második váltakozóáramú kimenet csak akkor kerül feszültség alá, ha a Quattro-II két bemenetének valamelyikén váltakozófeszültség van jelen. Ehhez a kimenethez olyan fogyasztók csatlakoztathatók – mint légkondicionáló vagy a vízmelegítő – amelyek gyorsan lemeríthetik az akkumulátort.

Egyedülálló PowerAssist funkció

A Quattro-II megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás – például áramfejlesztő vagy parti áramellátásra csatlakozás – túlterhelését. Először automatikusan csökkenti az akkumulátor töltőáramát, ha egyébként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiával megnöveli az áramfejlesztő vagy a parti áramellátás leadott teljesítményét.

A párhuzamos működésnek köszönhetően szinte korlátlan teljesítmény

A nagyobb leadott teljesítmény érdekében akár 6 Quattro-II is párhuzamosan köthető. Háromfázisú és osztott fázisú üzem is lehetséges.

Letöltések

Going green in Amazonia

The rollout of reliable, low-cost electricity supply to some of the most inaccessible and fragile environments on earth is a blue print for all our future's. Peruvian solar installer Novum Solar  got in touch with news of three very different success stories within the Amazon rainforest: a commission to provide silent maintenance-free power to 15 Military bases; three phase energy for a...
További részletek

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése