Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A Quattro-II – a MultiPlus-II-höz hasonlóan –- kombinált inverter és töltő. Ezen kívül két AC-bemenetet képes fogadni és automatikusan az aktív forrásra kapcsol. Számos szolgáltatása közé tartozik a valós szinuszhullámú inverteres üzem, az adaptív töltés, a hibrid PowerAssist technológia, valamint számos rendszerintegrációs szolgáltatás, így a háromfázisú vagy osztott fázisú üzem és a párhuzamos üzem.
Modellek: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Két váltakozóáramú bemenet és két váltakozóáramú kimenet

A Quattro-II két független váltakozóáramú forráshoz csatlakoztatható, például a parti áramellátásra és egy áramfejlesztőhöz, vagy két áramfejlesztőhöz. A Quattro-II automatikusan az aktív forrásra kapcsol. Az elsődleges kimenete szünetmentes működésű. Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a jármű parti áramellátásra csatlakozását megszüntetik vagy az áramfejlesztő leáll, a Quattro-II átveszi a csatlakoztatott fogyasztók megtáplálását. Ez olyan rövid (kevesebb, mint 20 ms) idő alatt játszódik le, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább. A második váltakozóáramú kimenet csak akkor kerül feszültség alá, ha a Quattro-II két bemenetének valamelyikén váltakozófeszültség van jelen. Ehhez a kimenethez olyan fogyasztók csatlakoztathatók – mint légkondicionáló vagy a vízmelegítő – amelyek gyorsan lemeríthetik az akkumulátort.

Egyedülálló PowerAssist funkció

A Quattro-II megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás – például áramfejlesztő vagy parti áramellátásra csatlakozás – túlterhelését. Először automatikusan csökkenti az akkumulátor töltőáramát, ha egyébként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiával megnöveli az áramfejlesztő vagy a parti áramellátás leadott teljesítményét.

A párhuzamos működésnek köszönhetően szinte korlátlan teljesítmény

A nagyobb leadott teljesítmény érdekében akár 6 Quattro-II is párhuzamosan köthető. Háromfázisú és osztott fázisú üzem is lehetséges.

Downloads & Support

Going green in Amazonia

The rollout of reliable, low-cost electricity supply to some of the most inaccessible and fragile environments on earth is a blue print for all our future's. Peruvian solar installer Novum Solar  got in touch with news of three very different success stories within the Amazon rainforest: a commission to provide silent maintenance-free power to 15 Military bases; three phase energy for a...
További részletek

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése