Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

A MultiPlushoz hasonlóan a Quattro szintén egy inverter és töltő együttese. Ezen kívül az egység képes két váltakozó áramú bemenetet fogadni, és automatikusan csatlakozik az aktív áramforráshoz. Számos funkciója közé tartozik a valós szinuszhullámú inverteres működés, az adaptív töltés, a hibrid PowerAssist technológia alkalmazása, valamint a többféle rendszer integrációjára alkalmas funkciók, mint amilyen a három- és osztott fázisú, illetve párhuzamos működés.

Modellek: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Két váltakozó áramú bemenet és két váltakozó áramú kimenet

A Quattro két, egymástól független váltakozó áramú áramforrásra köthető, ami lehet egy partmenti áramellátó tápforrás és egy generátor, esetleg két generátor. A Quattro automatikusan csatlakozik az aktív áramforráshoz. A fő kimenet megszakításmentes funkcionalitással rendelkezik. A hálózat meghibásodása esetén, esetleg amikor a parti áram vagy a generátor által biztosított áram lecsatlakozik, a Quattro-egységen átveszi az áramellátást a csatlakoztatott fogyasztók felé. Ez olyan gyorsan (20 milliszekundumnál kevesebb idő alatt) történik, hogy a számítógépek és más elektromos berendezések fennakadás nélkül működnek tovább. A második kimenet csak akkor van feszültség alatt, amikor váltakozó áram érhető el a Quattro valamelyik bemeneti oldalán. Ehhez a kimenethez olyan fogyasztók csatlakoztathatók, ahol az áramellátó telepek nem merülhetnek le, mint például a légkondicionálók vagy vízmelegítők esetében.

Az egyedi PowerAssist funkció

A Quattro megakadályozza az olyan korlátozott kapacitású, váltakozó áramú áramforrások túlterhelését, mint a generátorok vagy a parti áramcsatlakozások. Először a teleptöltés csökken le automatikusan, amikor egyébként túlterhelés jelentkezne. A második szint fokozza a generátor vagy partmenti áramellátás teljesítményét a telepből érkező árammal.

Lényegében korlátlan áramellátás a párhuzamos működésnek köszönhetően

Párhuzamosan akár 6 Quattro-egység üzemeltethető a nagyobb kimenőteljesítmény elérése érdekében. A háromfázisú és osztott fázisú üzem egyaránt lehetséges. Kérjük, ellenőrizze az adatlapjainkon, mely típusok rendelkeznek párhuzamosítható, három- és osztott fázisú működési képességekkel.

Távmonitorozás és -vezérlés

GX eszközzel (pl. Cerbo GX egységgel) párosítva lehetőséget ad Multi egységének és rendszerének, illetve rendszereinek monitorozására és vezérlésére helyben (LAN), esetleg bárhonnan táveléréssel, az Interneten keresztül, az ingyenes VRM alkalmazás és az ingyenes VRM portál segítségével. A hozzáférés telefonról, táblagépről, notebookról és számítógépről akár több üzemelő rendszerhez is megoldható. A vezérlés szintje szinte végtelen, a Multi egységnek a tartalékgenerátor automatikus indítására való beállításától kezdve számtalan más lehetőségen keresztül…"

Letöltések

Afsanah’s guest house

A teljes történet elolvasása

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése