Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

A MultiPlushoz hasonlóan a Quattro szintén egy inverter és töltő együttese. Ezen kívül az egység képes két váltakozó áramú bemenetet fogadni, és automatikusan csatlakozik az aktív áramforráshoz. Számos funkciója közé tartozik a valós szinuszhullámú inverteres működés, az adaptív töltés, a hibrid PowerAssist technológia alkalmazása, valamint a többféle rendszer integrációjára alkalmas funkciók, mint amilyen a három- és osztott fázisú, illetve párhuzamos működés.

Modellek: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Két váltakozó áramú bemenet és két váltakozó áramú kimenet

A Quattro két, egymástól független váltakozó áramú áramforrásra köthető, ami lehet egy partmenti áramellátó tápforrás és egy generátor, esetleg két generátor. A Quattro automatikusan csatlakozik az aktív áramforráshoz. A fő kimenet megszakításmentes funkcionalitással rendelkezik. A hálózat meghibásodása esetén, esetleg amikor a parti áram vagy a generátor által biztosított áram lecsatlakozik, a Quattro-egységen átveszi az áramellátást a csatlakoztatott fogyasztók felé. Ez olyan gyorsan (20 milliszekundumnál kevesebb idő alatt) történik, hogy a számítógépek és más elektromos berendezések fennakadás nélkül működnek tovább. A második kimenet csak akkor van feszültség alatt, amikor váltakozó áram érhető el a Quattro valamelyik bemeneti oldalán. Ehhez a kimenethez olyan fogyasztók csatlakoztathatók, ahol az áramellátó telepek nem merülhetnek le, mint például a légkondicionálók vagy vízmelegítők esetében.

Az egyedi PowerAssist funkció

A Quattro megakadályozza az olyan korlátozott kapacitású, váltakozó áramú áramforrások túlterhelését, mint a generátorok vagy a parti áramcsatlakozások. Először a teleptöltés csökken le automatikusan, amikor egyébként túlterhelés jelentkezne. A második szint fokozza a generátor vagy partmenti áramellátás teljesítményét a telepből érkező árammal.

Lényegében korlátlan áramellátás a párhuzamos működésnek köszönhetően

Párhuzamosan akár 6 Quattro-egység üzemeltethető a nagyobb kimenőteljesítmény elérése érdekében. A háromfázisú és osztott fázisú üzem egyaránt lehetséges. Kérjük, ellenőrizze az adatlapjainkon, mely típusok rendelkeznek párhuzamosítható, három- és osztott fázisú működési képességekkel.

Távmonitorozás és -vezérlés

Monitorozza és vezérelje a Quattro-egységét és rendszerét, illetve rendszereit helyben (LAN), esetleg bárhonnan táveléréssel, az Interneten keresztül, az ingyenes VRM alkalmazás és az ingyenes VRM portál segítségével. A hozzáférés telefonról, táblagépről, notebookról és számítógépről akár több üzemelő rendszerhez is megoldható. A szükséges Color Control GX vagy Venus GX egységeken keresztül a vezérlés szintje szinte végtelen, a Quattro-egység beszabályozásától a bérszállítóeszközökhöz valamely Geofence határ beállításig, és azon túl is lehetséges...

Letöltések

Afsanah’s guest house

A teljes történet elolvasása

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése