Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes gyártott napelem
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

Quattro

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA - 15kVA

Inverter-töltő UPS funkcióval

Két váltakozóáramú bemenet beépített szünetmentes átkapcsolóval

A Quattro inverter és akkumulátor-töltő két független váltakozóáramú forráshoz csatlakoztatható, például a parti hálózathoz és egy áramfejlesztőhöz, vagy két áramfejlesztőhöz. A Quattro inverter/töltő automatikusan az aktív forrásra kapcsol.

Két váltakozóáramú kimenet

Az elsődleges kimenete szünetmentes működésű. Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a jármű parti hálózati csatlakozását megszüntetik vagy az áramfejlesztő leáll, a Quattro átveszi a csatlakoztatott fogyasztók megtáplálását. Ez olyan rövid (kevesebb, mint 20 ms) idő alatt játszódik le, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább. A második váltakozóáramú kimenet csak akkor kerül feszültség alá, ha a Quattro két bemenetének valamelyikén váltakozófeszültség van jelen. Ehhez a kimenethez olyan fogyasztók csatlakoztathatók - mint légkondícionáló vagy a vízmelegítő - amelyek gyorsan lemeríthetik az akkumulátort.

Egyedülálló PowerAssist funkció

A Quattro megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás túlterhelését. Először automatikusan csökkenti az akkumulátor töltőáramát ha másként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiával megnöveli az áramfejlesztő vagy a parti hálózat terhelhetőségét.

A párhuzamos működésnek köszönhetően szinte korlátlan teljesítmény

A nagyobb kimenő teljesítmény érdekében akár 6 Quattro is párhuzamosan köthető. Háromfázisú és osztott fázisú üzem is lehetséges.

 

Teljes leírás elolvasása Infó elrejtése

Bővebb információ

Afsanah’s guest house

Afsanah’s guest house

A teljes történet elolvasása