Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A MultiPlus-II 2x 120 V a tökéletes egydobozos mobil megoldás a szabványos észak-amerikai 50 A-es 120/240 VAC feszültségű, osztott fázisú alkalmazásokhoz. A MultiPlus-II 2x 120 V parti hálózatból vagy generátorról megtáplálva egyaránt képes fogadni és átereszteni egy 120/240 V-os betáplálás mindkét vezetékét, és a teljes 50 A-t fel tudja használni töltésre és AC-terhelésekhez. Egy fázisú 120 V-os feszültségforrásra csatlakoztatva a MultiPlus-II 2x 120 V L1 bemenete a bejövő áramellátást fogadja töltéshez és áteresztéshez, míg az L1 és L2 kimeneteket kombinálja egy fázisú 120 V-os tápláláshoz mindegyik vezetéken. 

A MultiPlus akkor kapcsolja be az inverter üzemét, amikor hálózati AC-forrás nem áll rendelkezésre. Az inverter kimenete szintén egy fázisú 120 V. Inverter üzemmódban a MultiPlus-II 2x 120 V belsőleg kapcsolja össze az L1 és L2 vezetékeket, és így biztosít 120 VAC feszültséget bármelyik kimeneten levő terhelésekhez. Ezért minden csatlakozási körülmények között az elosztószekrény megkapja a 120 V-os táplálást. A 240 VAC azonban csak akkor áll rendelkezésre, ha a MultiPlus osztott fázisú 120/240 VAC forrásból kap betáplálást. Ez megakadályozza, hogy nagy terhelések – például vízmelegítők vagy 240 V-os légkondicionálók – lemerítsék az akkumulátort.

A MultiPlus-II 2x 120 V rendelkezik a változatos inverter/töltő termékválasztékunk – így a PowerControl, PowerAssist, Input Current Limit – minden elvárt jellemzőjével és szolgáltatásával, két AC-kimenettel, valamint nagyobb kapacitású VE.Bus rendszerekhez párhuzamos és 3 fázisú konfigurációval. Alkalmas LiFePO4 akkumulátorokhoz és számos más akkumulátor-technológiához.

Modellek: 3000VA

Downloads & Support

Victron Online Képzés

Online képzést biztosítunk, ha szeretne többet tudni erről a termékről. A képzés magába foglal egy videót, kiegészítő erőforrásokra mutató hivatkozásokat és az ismereteit felmérő vizsgát. A sikeres elvégzést egy tanúsítvány igazolja. Az onlike képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges.

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése