Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A MultiPlus – amint a neve is sejteti – egyetlen elegáns burkolatba rejtett kombinált inverter és töltő. Számos szolgáltatása közé tartozik a valós szinuszhullámú inverteres üzem, az adaptív töltés, a hibrid PowerAssist technológia, valamint számos rendszerintegrációs szolgáltatás.
Modellek: 2000VA

Egyedülálló PowerAssist funkció

A MultiPlus megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás – például áramfejlesztő vagy parti áramellátásra csatlakozás – túlterhelését. Először automatikusan csökkenti az akkumulátor töltőáramát, ha egyébként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiával megnöveli az áramfejlesztő vagy a parti áramellátás leadott teljesítményét.

Szünetmentes váltakozóáramú ellátás (UPS funkció)

Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a parti áramellátás vagy az áramfejlesztő csatlakozását megszüntetik, akkor a Multiban lévő inverter automatikusan bekapcsol és átveszi a csatlakoztatott fogyasztók táplálását. Ez olyan rövid (kevesebb, mint 20 ms) idő alatt játszódik le, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább.

A párhuzamos működésnek köszönhetően szinte korlátlan teljesítmény

A leadott teljesítmény érdekében akár 6 egység is párhuzamosan köthető. Háromfázisú és osztott fázisú üzem is lehetséges. 

Távfelügyelet és távvezérlés

GX eszközzel (pl. Cerbo GX egységgel) párosítva lehetőséget ad MultiPlus egységének és rendszerének vagy rendszereinek felügyeletére és vezérlésére helyileg (LAN-hálózatban) vagy a világon bárhonnan táveléréssel (az interneten keresztül), az ingyenes VRM alkalmazás és az ingyenes VRM portál segítségével. A hozzáférés telefonról, táblagépről, notebookról és számítógépről akár több operációs rendszerhez is megoldható. A vezérlés szintje szinte végtelen, a MultiPlus egységnek tartalékgenerátor automatikus indítására való beállításától kezdve számtalan más lehetőségen keresztül…”

Downloads & Support

Victron Online Képzés

Online képzést biztosítunk, ha szeretne többet tudni erről a termékről. A képzés magába foglal egy videót, kiegészítő erőforrásokra mutató hivatkozásokat és az ismereteit felmérő vizsgát. A sikeres elvégzést egy tanúsítvány igazolja. Az onlike képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges.

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése