gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A MultiPlus – amint a neve is sejteti – egyetlen elegáns burkolatba rejtett kombinált inverter és töltő. Számos szolgáltatása közé tartozik a valós szinuszhullámú inverteres üzem, az adaptív töltés, a hibrid PowerAssist technológia, valamint számos rendszerintegrációs szolgáltatás.
Modellek: 2000VA

Egyedülálló PowerAssist funkció

A MultiPlus megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás – például áramfejlesztő vagy parti áramellátásra csatlakozás – túlterhelését. Először automatikusan csökkenti az akkumulátor töltőáramát, ha egyébként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiával megnöveli az áramfejlesztő vagy a parti áramellátás leadott teljesítményét.

Szünetmentes váltakozóáramú ellátás (UPS funkció)

Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a parti áramellátás vagy az áramfejlesztő csatlakozását megszüntetik, akkor a Multiban lévő inverter automatikusan bekapcsol és átveszi a csatlakoztatott fogyasztók táplálását. Ez olyan rövid (kevesebb, mint 20 ms) idő alatt játszódik le, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább.

A párhuzamos működésnek köszönhetően szinte korlátlan teljesítmény

A leadott teljesítmény érdekében akár 6 egység is párhuzamosan köthető. Háromfázisú és osztott fázisú üzem is lehetséges. 

Távfelügyelet és távvezérlés

GX eszközzel (pl. Cerbo GX egységgel) párosítva lehetőséget ad MultiPlus egységének és rendszerének vagy rendszereinek felügyeletére és vezérlésére helyileg (LAN-hálózatban) vagy a világon bárhonnan táveléréssel (az interneten keresztül), az ingyenes VRM alkalmazás és az ingyenes VRM portál segítségével. A hozzáférés telefonról, táblagépről, notebookról és számítógépről akár több operációs rendszerhez is megoldható. A vezérlés szintje szinte végtelen, a MultiPlus egységnek tartalékgenerátor automatikus indítására való beállításától kezdve számtalan más lehetőségen keresztül…”

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése