gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

MPPT Control vezérlőeszköz

Az MPPT Control vezérlőeszközzel megtekinthető az összes VE.Direct kommunikációs csatlakozóval rendelkező BlueSolar MPPT töltésvezérlő állapota, valamint beállítása. Az MPPT Control vezérlőeszköz a már ismert BMV-700 sorozatú burkolatba van szerelve, ami egységes és profi megjelenést kölcsönöz a paneleknek és a rendszermonitorozó berendezéseknek.

A további tudnivalókat tekintse át a felhasználói és szerelési útmutatóban, valamint az MPPT Control egységre vonatkozó blogbejegyzésünkben.

A falra szerelhető burkolatok az MPPT Control vezérlőegység egyszerű falra szerelésére használható a paneles szintben szerelés helyett. Lásd lentebb a kapcsolódó termékek bemutatását.

Funkciók:
1. Valós idejű állapotadatok megtekintése, beleértve a napelemes egységek áramerősségét, az akkumulátorfeszültséget, a töltőáramot, a terhelőáramot és más információkat.
2. Múltbeli adatok megtekintése
    A. Minden múltbeli adat
    B. Az elmúlt 30 nap adatai
3. Az MPPT egység beállítása

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése