Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

MPPT Control vezérlőeszköz

Az MPPT Control vezérlőeszközzel megtekinthető az összes VE.Direct kommunikációs csatlakozóval rendelkező BlueSolar MPPT töltésvezérlő állapota, valamint beállítása. Az MPPT Control vezérlőeszköz a már ismert BMV-700 sorozatú burkolatba van szerelve, ami egységes és profi megjelenést kölcsönöz a paneleknek és a rendszermonitorozó berendezéseknek.

A további tudnivalókat tekintse át a felhasználói és szerelési útmutatóban, valamint az MPPT Control egységre vonatkozó blogbejegyzésünkben.

A falra szerelhető burkolatok az MPPT Control vezérlőegység egyszerű falra szerelésére használható a paneles szintben szerelés helyett. Lásd lentebb a kapcsolódó termékek bemutatását.

Funkciók:
1. Valós idejű állapotadatok megtekintése, beleértve a napelemes egységek áramerősségét, az akkumulátorfeszültséget, a töltőáramot, a terhelőáramot és más információkat.
2. Múltbeli adatok megtekintése
    A. Minden múltbeli adat
    B. Az elmúlt 30 nap adatai
3. Az MPPT egység beállítása

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése