Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

CAN-bus Temp. Sensor

A CAN-bus Temp. Sensor akkumulátor hőmérsékletét érzékelő eszköz a Buck-Boost DC/DC áramátalakító termékcsaládhoz készült, és létfontosságú tartozéknak számít, amikor Buck-Boost DC/DC áramátalakítót csatlakoztatnak LFP lítiumion-akkumulátorhoz.

A LFP lítiumion-akkumulátorok alacsony hőmérsékleten való töltésekor hőmérsékletérzékelésre van szükség. Ugyanis amikor az akkumulátor hőmérséklete 5 fok alá esik, a lítiumion-akkumulátor irányában csökkenteni szükséges a töltőáramot, illetve azt le is kell állítani, ha a hőmérséklet nem éri el a nulla fokot.

A CAN-bus Temp. Sensor éppen erről gondoskodik. Vagyis méri a lítiumion-akkumulátor hőmérsékletét, és a vonatkozó adatokat megküldi a Buck-Boost DC/DC áramátalakítóra. A Buck-Boost DC/DC áramátalakító pedig csökkenti vagy leállítja a töltést, amikor az akkumulátor hőmérséklete túlságosan alacsonnyá válik.

Ezen kívül a CAN-bus Temp. Sensor a Multi vagy Quattro egységek hőmérsékletérzékelő termináljához is csatlakoztatható, hogy az akkumulátor hőmérsékletének túlzott csökkenésekor mérsékelje vagy leállítsa a töltést.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése