Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

GX eszközök integrációja tengerészeti MFD-hez – Furuno
A GX tengerészeti MFD-hez történő integrációja lehetővé teszi multifunkciós monitor (MFD) csatlakoztatását az áramellátó rendszer szívéhez például Cerbo GX vagy GX-képes MultiPlus-II GX eszközökkel. Csatlakoztatás után egyszerűen felügyelheti és vezérelheti a hajó áramellátó rendszerét, közvetlenül a Glass Bridge képernyőkön. Tekintse meg, hogy mi mást tehet a tengerészeti áramellátási megoldásainkkal.

Valósidejű felügyelet, teljes körű ellenőrzés

Egy szempillantással felügyelheti az AC/DC fogyasztókat, a parti áramellátást és a generátor állapotát, és ellenőrizze az akkumulátorokat. Egyszerűen ellenőrizheti a parti áramellátás bemeneti áramhatárát vagy éppen be- és kikapcsolhatja az invertert, vagy csak töltésre állíthatja, ha elhagyja a kikötőben álló hajót. A teljes rendszer ellenőrzéséhez és vezérléséhez nyissa meg a Victron Távoli Konzolt. Mindezt az intuitív és letisztult kezelői felületen.

Átfogó betekintés több akkumulátorba

Töltőink gondját viselik a fedélzeten levő akkumulátorainak. Az MFD-vel mindegyiknek belelát a veséjébe: ellenőrizheti több akkumulátor töltés szintjét, az üzemi akkumulátor százalékos töltés szintjét, a motorindításhoz, orrsugárkormányokhoz, csörlőkhöz, generátor(ok)hoz sb. használt másodlagos akkumulátorok feszültségét – így váratlanul soha nem fogy el az energia.

A Victron Energy-vel mindig tökéletesen kézben tartható

Bárhol is jár, a Victron Energy GX eszközzel mindig tökéletesen kézben tartja a hajó áramellátó rendszerét. A VictronConnect vagy a Victron Távfelügyelet (VRM) használatával azonnal látja, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a (kritikus) áramellátó rendszerei. A rendszer optimalizálása érdekében bármely beállítást módosíthat. Kövesse nyomon a riasztásokat és oldja meg a problémákat távolról – önállóan vagy a Victron illetékes szakemberével, aki mindig örömmel nyújt segítséget. Mindent megteszünk azért, hogy mozgásban tartsuk. Ezáltal arra figyelhet, amit a legjobban csinál.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése