gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

Tiszta szinuszhullámú kimenet, magas csúcsteljesítmény és magas hatásfok. A nagyfrekvenciás és hálózati frekvenciás technológia kombinációja egyesíti a két rendszer előnyeit.

SinusMax – Kimagasló műszaki tervezés
A Phoenix termékcsaládba tartozó, professzionális terhelésre kifejlesztett inverterek a legszélesebb körű felhasználási célokra alkalmasak. A tervezési kritériumok közé tartozott az optimális hatásfokkal rendelkező, valós szinuszhullámú inverter előállítása – teljesítménybeli kompromisszumok nélkül. A hibrid nagyfrekvenciás technológia alkalmazásával kompakt méretű, kis súlyú, kiemelkedő minőségű termék született, amely képes problémamentesen áramot szolgáltatni bármilyen fogyasztónak. 

Párhuzamos és 3 fázisú üzemkészség
A nagyobb kimenő teljesítmény érdekében akár 6 Phoenix inverter is párhuzamosan köthető. Például hat darab 24 V-os 5000 VA-es egység 24 kW / 30 kVA kimenő teljesítményt nyújt. Lehetséges 3 fázisú kialakításban történő üzemeltetés is.

Modellek: 3000VA - 5000VA

Letöltések

Mobile Clinic Ghana

A teljes cikk elolvasása

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése