Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Az elektromos járművekhez használható töltőállomás – EV Charging Station – háromfázisú és egyfázisú csatlakozásra alkalmas. Háromfázisú üzemmód esetén maximum 22 kW AC teljesítményt, míg egyfázisú üzemmód esetén 7,3 kW teljesítményt nyújt.

Közvetlenül a töltőállomásról történő felügyelet és vezérlés céljára beépített LCD érintőképernyőt tartalmaz. A kezdeti beállítás, a konfiguráció és a felügyelet a VictronConnect Bluetooth-on keresztül történő használatával és/vagy az integrált webes kezelőfelületen WiFi hozzáférési ponton vagy WiFi LAN-on keresztül történik.

Az elektromos járművekhez alkalmas töltőállomás teljes mértékben integrálható a Victron Energy GX és VRM eszközébe, amelyekkel megvalósítható a töltőállomás távvezérlése.

Az elektromos járművekhez alkalmas töltőállomás nem csak teljes mértékben integrálható a Victron Energy GX és VRM eszközébe, hanem úgy is beállítható, hogy a többlet napenergiával közvetlenül tölthető legyen az Ön járműve – amennyiben rendelkezik napelemes forrással (a Victron ökoszisztémán belül).A kézi és az ütemezett üzemmódok meg nagyobb rugalmasságot kínálnak az elektromos jármű rendszertől függő igényeinek kielégítésére.

A töltőport körül teljes körűen programozható RGB fénygyűrűvel rendelkezik, amely az eszközállapot gyors meghatározásához – az aktuális állapottól (leválasztva, töltés folyamatban, feltöltve stb.) függően – különböző fényhatásokat jelenít meg.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése