Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

Centaur töltő

12 / 24 volt

Akkumulátor-töltő

Az új Centaur sorozatú automata akkumulátor-töltőket a Victron Energy valódi világjáró terméknek szánta. A neves holland gyártó új sorozatánál alapvető jellemző az univerzális feszültségű és frekvenciájú bemeneti és kimeneti tartomány. A 90-265 V AC, 50/60 Hz önbeálló bemenetű Centaur sorozat tervezésekor figyelembe vették mind az európai CE, mind az amerikai UL előírásokat, ami azt jelenti, hogy a világon bárhol használhatók.

A legfontosabb, hogy más termékektől eltérően a Centaur az egész megadott tartományban leadja a teljes névleges teljesítményét. A Centaur modell 90-400 V DC bemeneti feszültséggel is működik, ami dízel-elektromos rendszerekben tökéletesen használható DC-DC átalakítóvá teszi.  További jellemzői között szerepel a teljesen automatikus töltés három ütemű töltési karakterisztika alkalmazásával, ami biztosítja, hogy az akkumulátorok mindig tökéletesen fel legyenek töltve, valamint a három izolált töltőkimenet a legtöbb jellemző összeállítás kiszolgálására alkalmas.

A sorozat tagjai között 12 V-os és 24 V-os típusok szerepelnek 16 A-től 100 A töltőáramig. Egyazon termék alkalmas bármely hajóra, függetlenül attól, hogy melyik piacra szánták vagy a hajóval merre járnak, ami nagy előny mind a hajóépítők, mind a világjárók számára.  Egyetlen termékcsalád az összes piacra versenyképes költségeket biztosít az árérzékeny piacon.  Ragaszkodva a Victron Energy márkát jellemző kiváló minőséghez, a Centaur töltők termékcsaládja átfogó és a világon mindenütt versenyképes és kompatibilis.

Teljes leírás elolvasása Infó elrejtése