gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

VE.Direct TX digitális kimeneti kábel
A VE.Direct TX digitális kimeneti kábel a BlueSolar és SmartSolar MPPT töltőkkel használható együtt. A következő alkalmazásokat támogatja:

Világítási alkalmazások

A kábelt napelemes rendszerekben világítási alkalmazásokhoz tervezték. Az energiafogyasztás számottevően csökkenthető, mert az eszköz szükség szerint képes a világítást leszabályozni. A kisebb energiafogyasztás csökkenti a rendszer teljes költségét. Egyúttal a világítás nagyobb rendelkezésre állással működik akkor is, ha kevésbé erős napfény mellett az akkumulátorok csak részben töltöttek. A kábel az MPPT töltő VE.Direct csatlakozójának a TX kimenetét köti össze a LED meghajtó PWM fényszabályozó bemenettel.

Virtuális leadott teljesítmény

A kábel rendeltetése, hogy leadott teljesítmény funkcionalitást biztosítson a nagyobb, leadott teljesítmény funkcióval nem rendelkező MPPT (legalább MPPT 100/30 méretű) töltőknek. A kábel az MPPT töltő VE.Direct csatlakozójának a TX kimenetét köti össze az akkumulátorvédő vagy szilárdtest relének a terhelés be-, illetve kikapcsolásához.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése