Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VE.Direct TX digitális kimeneti kábel
A VE.Direct TX digitális kimeneti kábel a BlueSolar és SmartSolar MPPT töltőkkel használható együtt. A következő alkalmazásokat támogatja:

Világítási alkalmazások

A kábelt napelemes rendszerekben világítási alkalmazásokhoz tervezték. Az energiafogyasztás számottevően csökkenthető, mert az eszköz szükség szerint képes a világítást leszabályozni. A kisebb energiafogyasztás csökkenti a rendszer teljes költségét. Egyúttal a világítás nagyobb rendelkezésre állással működik akkor is, ha kevésbé erős napfény mellett az akkumulátorok csak részben töltöttek. A kábel az MPPT töltő VE.Direct csatlakozójának a TX kimenetét köti össze a LED meghajtó PWM fényszabályozó bemenettel.

Virtuális leadott teljesítmény

A kábel rendeltetése, hogy leadott teljesítmény funkcionalitást biztosítson a nagyobb, leadott teljesítmény funkcióval nem rendelkező MPPT (legalább MPPT 100/30 méretű) töltőknek. A kábel az MPPT töltő VE.Direct csatlakozójának a TX kimenetét köti össze az akkumulátorvédő vagy szilárdtest relének a terhelés be-, illetve kikapcsolásához.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése