field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

VE.Direct TX digitális kimeneti kábel
A VE.Direct TX digitális kimeneti kábel a BlueSolar és SmartSolar MPPT töltőkkel használható együtt. A következő alkalmazásokat támogatja:

Világítási alkalmazások

A kábelt napelemes rendszerekben világítási alkalmazásokhoz tervezték. Az energiafogyasztás számottevően csökkenthető, mert az eszköz szükség szerint képes a világítást leszabályozni. A kisebb energiafogyasztás csökkenti a rendszer teljes költségét. Egyúttal a világítás nagyobb rendelkezésre állással működik akkor is, ha kevésbé erős napfény mellett az akkumulátorok csak részben töltöttek. A kábel az MPPT töltő VE.Direct csatlakozójának a TX kimenetét köti össze a LED meghajtó PWM fényszabályozó bemenettel.

Virtuális leadott teljesítmény

A kábel rendeltetése, hogy leadott teljesítmény funkcionalitást biztosítson a nagyobb, leadott teljesítmény funkcióval nem rendelkező MPPT (legalább MPPT 100/30 méretű) töltőknek. A kábel az MPPT töltő VE.Direct csatlakozójának a TX kimenetét köti össze az akkumulátorvédő vagy szilárdtest relének a terhelés be-, illetve kikapcsolásához.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése