Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A VE.Bus BMS és a VE.Bus BMS V2 olyan akkumulátorkezelő rendszer (BMS), amely VE.Bus adatátvitellel rendelkező Victron invertereket vagy inverter/töltőket tartalmazó rendszerekben üzemelő egy vagy több Victron Lithium Battery Smart12,8 V-os és 25,6 V-os (LiFePO4 vagy LFP) lítium akkumulátorral való kapcsolódásra és azok védelmére került kialakításra. Az akkumulátorokat felügyeli és védi bármelyik egyedi cella túlfeszültsége és elégtelen feszültsége ellen, valamint túlmelegedés és elégtelen honnan ellen is.

Az akkumulátor vagy akkumulátorok állapotától függően a BMS:

  • előriasztó jelet ad ki a cella hamarosan bekövetkező elégtelen feszültségű állapotára történő figyelmeztetésre,
  • a VE.Bus-on keresztül letiltja az invertálást a VE.Bus inverterekben vagy inverter/töltőkben, valamint a „Terheléslekapcsolás” érintkezőn keresztül más terheléseket is letilt cella elégtelen feszültségű állapotának bekövetkezése esetén,
  • a VE.Bus-on keresztül letiltja a töltést a VE.Bus inverterekben vagy inverter/töltőkben, valamint a „Töltéslekapcsolás” érintkezőn keresztül más töltőket is letilt cella elégtelen feszültségű, elégtelen hőmérsékletű vagy túlmelegedési állapotának bekövetkezése esetén.
  • távoli be/ki érintkezők,
  • VE.Direct és VE.Can napelemes töltők GX eszközzel történő letiltásának képessége,
  • lehetővé teszi a VE.Bus inverter/töltő számos eszközről, így a Digital Multi Control, a VE.Bus Smart hardverkulcs és GX eszközök,
  • árambemeneti és kimeneti segédcsatlakozók teszik lehetővé GX eszközök számára, hogy rendszerleállás esetén továbbra is áramellátást kapjanak.

Downloads & Support

Victron Online Képzés

Online képzést biztosítunk, ha szeretne többet tudni erről a termékről. A képzés magába foglal egy videót, kiegészítő erőforrásokra mutató hivatkozásokat és az ismereteit felmérő vizsgát. A sikeres elvégzést egy tanúsítvány igazolja. Az onlike képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges.

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése