gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A VE.Bus BMS és a VE.Bus BMS V2 olyan akkumulátorkezelő rendszer (BMS), amely VE.Bus adatátvitellel rendelkező Victron invertereket vagy inverter/töltőket tartalmazó rendszerekben üzemelő egy vagy több Victron Lithium Battery Smart12,8 V-os és 25,6 V-os (LiFePO4 vagy LFP) lítium akkumulátorral való kapcsolódásra és azok védelmére került kialakításra. Az akkumulátorokat felügyeli és védi bármelyik egyedi cella túlfeszültsége és elégtelen feszültsége ellen, valamint túlmelegedés és elégtelen honnan ellen is.

Az akkumulátor vagy akkumulátorok állapotától függően a BMS:

  • előriasztó jelet ad ki a cella hamarosan bekövetkező elégtelen feszültségű állapotára történő figyelmeztetésre,
  • a VE.Bus-on keresztül letiltja az invertálást a VE.Bus inverterekben vagy inverter/töltőkben, valamint a „Terheléslekapcsolás” érintkezőn keresztül más terheléseket is letilt cella elégtelen feszültségű állapotának bekövetkezése esetén,
  • a VE.Bus-on keresztül letiltja a töltést a VE.Bus inverterekben vagy inverter/töltőkben, valamint a „Töltéslekapcsolás” érintkezőn keresztül más töltőket is letilt cella elégtelen feszültségű, elégtelen hőmérsékletű vagy túlmelegedési állapotának bekövetkezése esetén.

Az „eredeti” VE.Bus BMS legjobban GX eszközt nem tartalmazó rendszerekben használható.

A „következő generációs” VE.Bus BMS V2 további szolgáltatásokkal is rendelkezik:

  • távoli be/ki érintkezők,
  • VE.Direct és VE.Can napelemes töltők GX eszközzel történő letiltásának képessége,
  • lehetővé teszi a VE.Bus inverter/töltő számos eszközről, így a Digital Multi Control, a VE.Bus Smart hardverkulcs és GX eszközök,
  • árambemeneti és kimeneti segédcsatlakozók teszik lehetővé GX eszközök számára, hogy rendszerleállás esetén továbbra is áramellátást kapjanak.

Letöltések

Victron Online Képzés

Online képzést biztosítunk, ha szeretne többet tudni erről a termékről. A képzés magába foglal egy videót, kiegészítő erőforrásokra mutató hivatkozásokat és az ismereteit felmérő vizsgát. A sikeres elvégzést egy tanúsítvány igazolja. Az onlike képzéséhez ingyenes Victron Szakmai fiók szükséges.

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése