Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A Smart BMS CL 12/100 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12 V-os váltakozó áramú generátorral működő 12 V-os rendszerekhez tervezték.

A BMS CL 12/100 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül az egyes cellákat külön-külön monitorozza és védi, továbbá alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltési forrásokat, illetve az egyenáramú fogyasztókat.

A váltakozó áramú generátor dedikált bemenete áramkorlátozást és egyirányú áramutat biztosít a váltakozó áramú generátor felől az akkumulátorba, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (valamint indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható az intelligens lítium akkumulátor(ok)hoz.

A BMS egység egyúttal távoli be-/kikapcsolást lehetővé tevő csatlakozóval rendelkezik, azaz a BMS (és a rendszer) távoli kapcsolón keresztül is kikapcsolható, az előriasztó érintkező pedig figyelmeztető jelet ad még azt megelőzően, hogy a BMS leválasztaná az akkumulátorokat a rendszerről.


Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése