field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

A Smart BMS CL 12/100 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12 V-os váltakozó áramú generátorral működő 12 V-os rendszerekhez tervezték.

A BMS CL 12/100 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül az egyes cellákat külön-külön monitorozza és védi, továbbá alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltési forrásokat, illetve az egyenáramú fogyasztókat.

A váltakozó áramú generátor dedikált bemenete áramkorlátozást és egyirányú áramutat biztosít a váltakozó áramú generátor felől az akkumulátorba, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (valamint indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható az intelligens lítium akkumulátor(ok)hoz.

A BMS egység egyúttal távoli be-/kikapcsolást lehetővé tevő csatlakozóval rendelkezik, azaz a BMS (és a rendszer) távoli kapcsolón keresztül is kikapcsolható, az előriasztó érintkező pedig figyelmeztető jelet ad még azt megelőzően, hogy a BMS leválasztaná az akkumulátorokat a rendszerről.


Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése