gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Smart BMS 12/200 átfogó akkumulátorkezelő rendszer a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz. Kifejezetten 12V-os rendszerekhez tervezték többek között járművekben és hajókon használt 12V-s váltakozó áramú generátorral.

Masszív és kompakt megoldásban egyesít áramhatárolót, akkumulátor-összekapcsolót és akkumulátorvédőt, és lehetővé teszi bármilyen méretű 12 V-os váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor), terhelések és töltők Smart lítium akkumulátorokhoz való csatlakoztatását.

A Smart BMS 12/200 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül külön-külön felügyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat, továbbá leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltőforrásokat vagy az egyenáramú fogyasztókat alacsony akkumulátorcella-feszültség, magas akkumulátorcella-feszültség vagy túlmelegedés esetén.

A váltakozó áramú generátor erre a célra tervezett csatlakozása áramkorlátozást és egyirányú működést biztosít a váltakozó áramú generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart lítium akkumulátorhoz (vagy akkumulátorcsoporthoz), és az indító akkumulátor védett a túlzott kisütés ellen.

A BMS felügyelethez és konfigurációhoz fel van szerelve Bluetooth-szal, egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval, a BMS (és a rendszer) távkapcsolóval történő kikapcsolásához és előriasztó érintkezővel, figyelmeztető jelzést kiadásához, mielőtt a BMS leválasztja az akkumulátorokat a rendszerről.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése