Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A Smart BMS 12/200 átfogó akkumulátorkezelő rendszer a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz. Kifejezetten 12V-os rendszerekhez tervezték többek között járművekben és hajókon használt 12V-s váltakozó áramú generátorral.

Masszív és kompakt megoldásban egyesít áramhatárolót, akkumulátor-összekapcsolót és akkumulátorvédőt, és lehetővé teszi bármilyen méretű 12 V-os váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor), terhelések és töltők Smart lítium akkumulátorokhoz való csatlakoztatását.

A Smart BMS 12/200 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül külön-külön felügyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat, továbbá leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltőforrásokat vagy az egyenáramú fogyasztókat alacsony akkumulátorcella-feszültség, magas akkumulátorcella-feszültség vagy túlmelegedés esetén.

A váltakozó áramú generátor erre a célra tervezett csatlakozása áramkorlátozást és egyirányú működést biztosít a váltakozó áramú generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart lítium akkumulátorhoz (vagy akkumulátorcsoporthoz), és az indító akkumulátor védett a túlzott kisütés ellen.

A BMS felügyelethez és konfigurációhoz fel van szerelve Bluetooth-szal, egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval, a BMS (és a rendszer) távkapcsolóval történő kikapcsolásához és előriasztó érintkezővel, figyelmeztető jelzést kiadásához, mielőtt a BMS leválasztja az akkumulátorokat a rendszerről.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése