gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A Battery Balancer akkumulátor-kiegyenlítő kiegyenlíti két sorba kapcsolt 12 V-os akkumulátor töltöttségi szintjét vagy számos, párhuzamosan csatlakoztatott soros kapcsolású akkumulátor töltöttségi szintjét.
Amikor a 24 V-os akkumulátortelep töltőfeszültsége 27 V fölé emelkedik, az akkumulátor-kiegyenlítő bekapcsol és összehasonlítja a két sorosan kötött akkumulátor feszültségét. Az akkumulátor-kiegyenlítő a legmagasabb feszültségű akkumulátort (vagy párhuzamosan kötött akkumulátorokat) maximum 1 A-rel fogja megterhelni. Az ennek eredményeképpen fellépő töltőáram-különbség biztosítja, hogy az összes akkumulátor azonos töltöttségi szinthez közelítsen. 

Szükség esetén több akkumulátor-kiegyenlítő párhuzamosan köthető.
A 12V-os akkumulátorokból kialakított 48 V-os akkumulátortelepek három akkumulátor-kiegyenlítő segítségével egyenlíthetők ki.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése