Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

A teljesen új fejlesztésű Orion XS újrafogalmazza az adaptív DC-DC töltést. (Intelligens) generátorral töltött két akkumulátoros rendszerekhez. Ez az eszköz nem csupán kiemelkedő teljesítményt nyújt, hanem rendszerének biztonságát is garantálja.

Tartsa kézben a konfigurálható bemenő és kimenő áramokat, és biztosítjuk, hogy az Orion XS egészen 40 °C hőmérsékletig teljes kapacitással üzemel. Az áramköri lemezen levő innovatív alumínium hűtési technológia ventilátorok használata nélkül kiemelkedő, 98 %-os hatásfokot biztosít.

Az Orion XS az Ön Victron rendszerének szerves részeként teljes körű (táv-)felügyeleti és vezérlési képességeket biztosít, így teljes mértékben kézben tarthatja eszközeit és rendszerét.

  • Teljes mértékben konfigurálható
  • Motorleállás észlelése
  • Intelligens töltési algoritmusok
  • Hatékony hűtés
  • A VictronConnect alkalmazással működik
  • Távfelügyelet opcionális

Konfigurálható töltés

Bemenő és kimenő áram pontosan beállítható egyszerű kezelőszervekkel. Ez segíti a generátorok túlterhelés elleni védelmét és az üzemi akkumulátor előírásszerű töltését, különösen intelligens generátorok esetében.

Párhuzamosan a kimenő áram megnövelése érdekében

Korlátlan számú Orion XS eszköz kapcsolható párhuzamosan. Megkönnyíti a kimenő áram fokozatos növelését a rendszer igényeinek függvényében.

Kompatibilitás intelligens generátorokkal

A motor leállásának beépített észlelésével az Orion XS garantálja, hogy a töltő csak akkor vételezzen energiát, ha a motor üzemben van. Segítségével megfelelő töltőáram vételezhető az Euro 5 és Euro 6 motorokban található intelligens generátorokból.

Adaptív töltési algoritmus

Az Orion XS személyre szabható töltési algoritmust és előre beállított 8 akkumulátor-üzemmódot tartalmaz. Savas ólomakkumulátoroknál ezek a beállítások optimális abszorpciós időket biztosítanak mind a sekély-, mind a mélykisülésekhez.

Teljes körű elektronikus védelem

Az Orion XS átfogó elektronikus védelemmel rendelkezik túlterhelés, rövidzár és túlmelegedés ellen. Automatikusan csökkenti a kimenő teljesítményt, ha a maximális termékhőmérséklet bekövetkezik.

Lekapcsolás kis hőmérsékletnél és védelem elégtelen feszültség ellen

A lítium akkumulátorok sérülésének elkerülése érdekében kis hőmérsékleten vagy a bemenő feszültségnek a felhasználó által konfigurálható lezárási érték alá esése esetén a töltő automatikusan kikapcsol, így megakadályozza az indító akkumulátor mélykisülését.

Por- és vízálló

Az IP65 védelmi osztályba sorolt Orion XS kivitelénél fogva ellenáll a por- és vízszennyezésnek.

VictronConnect

A VictronConnecttel élő állapotjelző információkhoz juthat, továbbá konfigurálhatja bármelyik beépített Bluetooth támogatással rendelkező vagy VE.Direct Bluetooth intelligens hardverkulcs segítségével csatlakoztatott Victron terméket.

Downloads & Support

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése