Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal

A napelemes töltő a napelemekből gyűjt energiát, és azt az akkumulátorokban tárolja. A legmodernebb és leggyorsabb technológiát hasznosító BlueSolar képes ezt az energia-felhalmozást maximalizálni, illetve azt úgy irányítani, hogy a teljes töltöttségi állapot a lehető legrövidebb időn belül elérhető legyen. A BlueSolar megőrzi az akkumulátorok megfelelő állapotát, és meghosszabbítja élettartamukat.

Modellek: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Ultragyors, teljesítménymaximum-pont követés

A napelemek (fotovoltaikus panelek) feszültség- és áramleadásának folyamatos monitorozásával az MPPT technológia biztosítja a panelekben lévő minden cseppnyi elérhető energia begyűjtését és eltárolását. Ennek előnye a leginkább akkor nyilvánvaló, amikor az ég részben felhős, és a fényintenzitás folyamatos változik.

Ipari Kommunikációs

A CANbus rendszerhez való csatlakozás egységek tucatjai tekintetében teszi lehetővé jelen MPPT berendezés számára a beállítások, a töltési állapotok és adatok arányosítását, valamint szinkronizálását.

Egy Venus típusú eszköz és internetes kapcsolat hozzáadásával a berendezése a Victron távkezelési portálhoz (VRM) csatlakozik. Az MPPT berendezés minden lehetőségéhez bárhol és bármikor hozzáfér: e szolgáltatás használata díjmentes.


Letöltések

Off-grid apartments in The Philippines

A teljes történet elolvasása

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése