Gyakorlati teszt: napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
S
Teljes napelemes hozam: --
E
Teljes napelemes hozam: --
W
Románia
--
--
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Az Octo GX tekinthető a berendezés kommunikációs központjának. Összekapcsolja az egyes alkotóelemeket, és biztosítja azok összhangban való működését. A valós idejű adatok figyelemmel kísérése és a beállítások módosítása a mobiltelefon (vagy más eszköz) segítségével lehetséges az ingyenesen használhatóVictron távkezelési portálon (VRM) keresztül. 

Az Octo GX a GX termékcsalád tagja. Az Octo GX – mivel 10 darab VE.Direct portja van – a leginkább olyan berendezésekhez illeszthető, amelyek több MPPT napelemes töltőeszközzel rendelkeznek.

Intuitív rendszeráttekintése – minden, amit tudnia érdemes

Amikor „bejelentkezik”, az Octo GX azonnali áttekintést ad a rendszeréről: az akkumulátorok töltöttségi állapotáról; a napelemekről (fotovoltaikus panelekről) begyűjtött energiáról; a táphálózatról/generátorról kapott energiáról.

A Victron távkezelés teljes eszköztárával

A Victron távkezelés (VRM) teljes mértékű hozzáférést biztosít a CCGX-hez, a Venus GX-hez vagy az Octo GX-hez csatlakozó vezérlőelemek széles köréhez és az összes rendszerelem beállításaihoz. A rendszer lehetővé teszi a felhasználók és telepítők távoli bejelentkezést – bárhonnan és bármikor. A hatékony alkalmazás támogatja az egyszerűen megvalósítható diagnosztikai ellenőrzéseket és az archivált információk elemzését.

Generátor automatikus indítása/leállítása

Az Octo GX a generátor automatikus indítására is beprogramozható – az indítást kiválthatja az alacsony feszültség, a kiemelkedő igény vagy az akkumulátorok töltöttségi állapota. Ráadásul a megoldás úgy is személyre szabható, hogy a „csendes” időszakok végén késleltesse az indítást, hogy elkerülhetők a véletlen terhelések az éjszaka közepén.

Távoli konzol – minden bárhonnan vezérelhető...

A távoli konzol segítségével vizuálisan tekintheti át a valós idejű adatokat és az Octo GX beállításait... és mivel távoli hozzáférésű eszközről van szó, ezt a világ bármely pontjáról megteheti.

Energiatároló rendszerek – 24 órás monitorozás

Az Octo GX kezeli az energiatároló rendszereket. A rendszer 100%-os töltöttségen tartja a kiegészítő akkumulátorokat; áramszünet esetén azokat bekapcsolja; valamint a felesleges (nap)energiát saját fogyasztásra fordítja – vagyis pénzt takarít meg. Példák és további, részletes információk megtalálhatók az ESS (Energy Storage System) manual.

Tapasztalja meg a VRM képességeit

Nézze meg a távfelügyeletet működés közben, szerezzen tapasztalatot az egész világon több ezer valós berendezéshez csatlakozó VRM-ről vagy a kezdéshez jelentkezzen be.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése