gyakorlati teszt

Napelemes modulok

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Valós idejű adatok
-- -- helyi idő
Telepítés napja: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Split-cell

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

Poly

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

PERC

2500Wp --
Teljes napelemes hozam: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A GX tengerészeti MFD-hez történő integrációja lehetővé teszi multifunkciós monitor (MFD) csatlakoztatását az áramellátó rendszer szívéhez például Cerbo GX vagy GX-képes MultiPlus-II GX eszközökkel. Csatlakoztatás után egyszerűen felügyelheti és vezérelheti a hajó áramellátó rendszerét, közvetlenül a Glass Bridge képernyőkön. Tekintse meg, hogy mi mást tehet a tengerészeti áramellátási megoldásainkkal.

Valósidejű felügyelet, teljes körű ellenőrzés

Egy szempillantással felügyelheti az AC/DC fogyasztókat, a parti áramellátást és a generátor állapotát, és ellenőrizze az akkumulátorokat. Egyszerűen ellenőrizheti a parti áramellátás bemeneti áramhatárát vagy éppen be- és kikapcsolhatja az invertert, vagy csak töltésre állíthatja, ha elhagyja a kikötőben álló hajót. A teljes rendszer ellenőrzéséhez és vezérléséhez nyissa meg a Victron Távoli Konzolt. Mindezt az intuitív és letisztult kezelői felületen.

Átfogó betekintés több akkumulátorba

Töltőink gondját viselik a fedélzeten levő akkumulátorainak. Az MFD-vel mindegyiknek belelát a veséjébe: ellenőrizheti több akkumulátor töltés szintjét, az üzemi akkumulátor százalékos töltés szintjét, a motorindításhoz, orrsugárkormányokhoz, csörlőkhöz, generátor(ok)hoz sb. használt másodlagos akkumulátorok feszültségét – így váratlanul soha nem fogy el az energia.

Könnyen integrálható a Raymarine eszközbe

A Victron Energy immár rendelkezésre áll a Raymarine Multi Functional Display (MFD – multifunkciós kijelző) eszközein. A telepítés gyerekjáték. Egyszerűen csatlakoztasson egy hálózati kábelt az MFD és a Victron Energy megoldásának lelke (bármelyik GX eszköz) közé! Koppintson a Victron ikonra és máris élvezheti a Victron Energy által a fedélzeten biztosított egyszerű ellenőrzést és irányítást. Plug-and-play, nincs szükség konfigurációra vagy előfizetésekre.

A Victron Energy-vel mindig tökéletesen kézben tartható

Bárhol is jár, a Victron Energy GX eszközzel mindig tökéletesen kézben tartja a hajó áramellátó rendszerét. A VictronConnect vagy a Victron Távfelügyelet (VRM) használatával azonnal látja, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a (kritikus) áramellátó rendszerei. A rendszer optimalizálása érdekében bármely beállítást módosíthat. Kövesse nyomon a riasztásokat és oldja meg a problémákat távolról – önállóan vagy a Victron illetékes szakemberével, aki mindig örömmel nyújt segítséget. Mindent megteszünk azért, hogy mozgásban tartsuk. Ezáltal arra figyelhet, amit a legjobban csinál.

Letöltések

Keresse fel a közelében működő Victron Energy forgalmazót.

Forgalmazó keresése