Ez a webhely teljes egészében napenergiával üzemel.

Próbálja ki a VRM demót
Összes napenergia-termelés
MWh
Watt
Napenergia-kihozatal
A MultiGrid az energiatárolás és saját fogyasztás révén elsimítja a hálózati instabilitással és energiaköltségekkel kapcsolatos kockázatokat. A MultiGrid tulajdonképpen a MultiPlus VDE-AR-N 4105 és AU 4777.2:2015 szabvány alapján jóváhagyott, az ausztrál Tiszta Energia Tanács (Clean Energy Council – CEC) által jegyzékbe vett változata. A beépített szigetüzem elleni védelemmel a berendezés olyan országokban is használatra alkalmas, mint Németország, Ausztria és mások. Az Egyesült Királyságban a MultiPlus használatos, mivel az a típus rendelkezik az ott előírt G83/2 és G59-3-1 szabványok szerinti jóváhagyásokkal.
Modellek: 3000VA

ESS: energiatároló rendszerek

A MultiGrid bármely Victron energiatároló rendszer (ESS) kulcsfontosságú alkotóeleme, amely rugalmasságot biztosít, például, az MPPT napelemes töltőeszközökhöz vagy a hálózattal szinkronműködő PV-inverterekhez való együttes alkalmazásokhoz. Példák és további, részletes információk megtalálhatók itt: ESS (Energy Storage System) manual (kézikönyv az energiatároló rendszerek számára).

Távmonitorozás és ellenőrzés

Monitorozza és vezérelje a MultiGrid-egységét és rendszerét, illetve rendszereit helyben (LAN), esetleg bárhonnan táveléréssel, az Interneten keresztül, az ingyenes VRM alkalmazás és az ingyenes VRM portál segítségével. A hozzáférés telefonról, táblagépről, notebookról és számítógépről akár több üzemelő rendszerhez is megoldható. A szükséges Color Control GX vagy Venus GX egységeken keresztül a vezérlés szintje szinte végtelen, a MultiGrid-egységnek a tartalékgenerátor automatikus indítására való beállításától kezdve számtalan más lehetőségen keresztül...

Szünetmentes váltakozó áramú tápellátás (UPS funkció)

A hálózat meghibásodása esetén, esetleg amikor a parti áram vagy a generátor által biztosított áram lecsatlakozik, a Multi-egységen belüli inverter automatikusan bekapcsol, és átveszi az áramellátást a csatlakoztatott fogyasztók felé. Ez olyan gyorsan (20 milliszekundumnál kevesebb idő alatt) történik, hogy a számítógépek és más elektromos berendezések fennakadás nélkül működnek tovább.

Gyakorlatilag korlátlan villamos áram a párhuzamosan üzemnek köszönhetően

Párhuzamosan akár 6 Multi-egység üzemeltethető a nagyobb kimenőteljesítmény elérése érdekében. A háromfázisú és osztott fázisú üzem egyaránt lehetséges. Kérjük, ellenőrizze az adatlapjainkon, mely típusok rendelkeznek párhuzamosítható, három- és osztott fázisú működési képességekkel.

Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése