Terepi teszt

PV Modules

A Mono, Poly, PERC és Dual napelemes modulok összehasonlítása valós feltételek mellett.

Realtime data
-- -- Helyi idő
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Sugárzás mértéke
Románia
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Ez egyterepi teszt, és az eredmények adott helyen lévő, adott berendezésre vonatkoznak.,Kérjük, vizsgálja meg, hogy melyik a legjobb megoldás a saját esetében, mivel az eredmények eltérők lehetnek a környezeti tényezők hatásai alapján.

A BMS 12/200 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátorokhoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12V-os rendszerekhez tervezték 12V-s váltakozó áramú generátorral. 

A BMS 12/200 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül külön-külön figyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat, továbbá leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltőforrásokat vagy az egyenáramú fogyasztókat alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén.

A váltakozó áramú generátor erre a célra tervezett csatlakozása biztosítja az áramkorlátozást és az egyirányú működést a váltakozó áramú generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart Lithium akkumulátor(ok)hoz.

Az ezt a célt szolgáló, fogyasztókhoz készült csatlakozó leválasztja a fogyasztókat alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés előfordulásakor.

A BMS-egység egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval is fel van szerelve, amivel a BMS (és a rendszer) egy távoli kapcsolón keresztül kikapcsolható.


Letöltések

Victron Energy forgalmazó keresése az Ön közelében

Kereskedő keresése